EUGEN DURBACĂ, printre fondatorii unui nou partid politic

EUGEN DURBACĂ, printre fondatorii unui nou partid politic
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Politicianul gălăţean Eugen Durbacă se numără, alături de Daniel Constantin - fost copreşedinte ALDE, printre membrii fondatori ai noului partid PRO România, lansat luni, 29 mai, sub sloganul #altfel, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti. Preşedintele noii formaţiuni politice a subliniat faptul că partidul s-a născut "dintr-o emoţie" şi că are deja filiale în 35 de judeţe, precum şi mai mulţi parlamentari. Eugen Durbacă, de exemplu, este în prezent deputat, secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare.

"Acest proiect politic pe care îl lansăm, PRO România, nu este un proiect politic care a găsit cheia succesului, este un proiect politic care îşi propune de acum înainte să comunice mai mult, un proiect politic care îşi propune să lanseze o platformă care să implice oamenii nu numai înainte şi în timpul campaniei electorale, ci şi după ce un partid ajunge la guvernare, ceea ce nu se întâmplă", a declarat preşedintele PRO România, Daniel Constantin. Acesta a precizat că noua formaţiune va fi un partid de centru, „cu accente patriotice”, pro-european şi pro-NATO.

Sursa foto: agerpres.ro

Citit 4644 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 17:24

7 comentarii

 • postat de Tirpitz
  Duminică, 04 Iunie 2017 06:37
  Ce timpenie cu atitea partide, de unde se vede clar ca orgoliile sunt mai puternice si interesul personal asisderea. Da' pt tara asta cind mai faceti ceva util si bun, in interesul cetatenilor? Iar bunicutul Durbaca, papusarul Gl, face si desface sfori, altceva ce draq a realizat de care sa fie mindrii galatenii? Puteti pune oaia drept logo al Ro, ca tare bine se asorteaza cu prostia..
  0
  13
  Raportează
 • postat de doi oameni batrani
  Sâmbătă, 03 Iunie 2017 03:46
  Mai exista o tara in lume cu atitea partide politice ????? s-au sintem dusi cu capu???
  0
  20
  Raportează
 • postat de Aad
  Vineri, 02 Iunie 2017 18:39
  Curvasaria politica are atat de multe fetze... Adica fatzete, ca fetzele sunt aceleasi. Nimeni nu vrea sa faca ceva durabil in Romania. Chiar si ei recunosc faptul ca "partidul s-a născut "dintr-o emoţie"". Ce ideologie, ce platforma politica, ce principii, ce vorbesti dom'le. Un ciolan cu putzina pudra de santaj, poate si cateva fleici cu aroma de sinecura.... asta e reteta parvenitismului. Oportunismul nu e condamnabil. Cu atat mai putin compromisul in politica.
  Dar asta e sarlatanie, incercand sa prosteasca electoratul, cu alta palarie si atat. Si vor fi votanti, asta e ingrijorator.
  Nu ne mai vindecam in veacul-vecilor
  0
  11
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 02 Iunie 2017 10:46
  Vai de steaua noastra.
  0
  30
  Raportează
 • postat de Alicante
  Vineri, 02 Iunie 2017 06:58
  Durbibaci cel dibaci se intoarce?
  Ca dumneata, coane Jenica mai rar cineva!
  0
  27
  Raportează
 • postat de Allexx
  Joi, 01 Iunie 2017 23:50
  Bravo Durby! Ai prins si antepenultimul partid in turismul tau politic.
  3
  40
  Raportează
 • postat de Om batran..
  Joi, 01 Iunie 2017 19:41
  a dat in mintea copiilor.
  3
  37
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.