Rectificarea bugetară, singura speranţă pentru INFRASTRUCTURA Galaţiului

Rectificarea bugetară, singura speranţă pentru INFRASTRUCTURA Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deşi recunosc că DN 24D, care leagă Galaţiul de Bârlad, nu seamănă nici pe departe cu un drum naţional şi că are nevoie de lucrări serioase de reabilitare, atunci când sunt întrebaţi despre modernizarea căii de comunicaţii, guvernanţii se rezumă doar la a purta corespondenţe în care ţin să precizeze că „depunem toate eforturile” şi sugerează că nu sunt bani. Este şi cazul ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care, întrebat de către deputatul Victor Paul Dobre despre modernizarea DN 24D, membrul cabinetului Grindeanu spune că „includerea acestui obiectiv într-un program de finanţare va putea fi analizată în cazul unei rectificări bugetare pe anul 2017 cu condiţia suplimentării fondurilor alocate programului de reabilitare şi modernizare a drumurilor naţionale”.

Ceea ce înseamnă că gălăţenilor le mai rămâne doar să spere că la rectificarea bugetară politicienii de la centru îşi vor îndrepta atenţia şi către Galaţi. Întrucât ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, este gălăţean, deputatul Victor Paul Dobre i-a solicitat acestuia, printr-o adresă, „să dispună măsurile necesare” astfel încât la rectificarea bugetară să se aloce fonduri pentru modernizarea DN 24D.

Citit 1862 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2017 18:03

3 comentarii

 • postat de MM
  Joi, 08 Iunie 2017 08:54
  Si dupa ce va trece rectificarea mult visata se va spune: "ERA CAT PE-AICI SA AVEM FONDURI PT INFRASTRUCTURA GALATIULUI!"...Nu e asa mai 'nea vIORELE?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Razzy
  Marți, 06 Iunie 2017 16:02
  Intr-adevar, ar fi SUPER - MEGA - EXTRA - ORDINAR sa se reuseasca reabilitarea cu covor asfaltic (nu peticeala) a celebrului drum care leaga orasul Galati de ruta principala catre IASI. Multi galateni prefera sa mearga la Barlad pe la Tecuci din cauza starii deplorabile in care se afla acest drum. S-au taiat copacii de pe marginea lui dar gropile au ramas iar unele sunt destul de adanci, in care e posibil sa-ti ramana roata acolo - chiar am venit ieri pe acolo de la soacra-mea de la Bursucani si plangeam cand faceam stanga-dreapta ca sa evit "fantanile" din carosabil. Asa ca Toata Stima Dlui Paul Dobre and Co. daca ar reusi ei sau oricare altii, aducerea la adevar a respectivului drum !!!
  0
  6
  Raportează
 • postat de Iulian
  Marți, 06 Iunie 2017 12:16
  Dar de DN26 Galati-Oancea nu zice nimeni nimic ? Bine ca au asfaltat pana la Tulucesti ca dupa Dumnezeu cu mila.. ingrozitor drum.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.