Cât va COSTA prima parcare etajată din Galaţi

Cât va COSTA prima parcare etajată din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Nu mai puţin de 9.466.595 de lei fără TVA este valoarea estimativă a contractului scos la licitaţie de Primăria Galaţi pentru proiectarea şi construirea primei parcări multietajate din Galaţi, zona Mazepa I, strada Roşiori, aferent blocului R5. Data-limită de depunere a ofertelor este 24 august 2017, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preţ.

Obiectul contractului constă în realizarea unei construcţii parter plus trei etaje, cu un număr de 214 locuri de parcare şi 50 spatii de depozitare tip boxe individuale, cu sistem de control acces cartele cu autotaxare, sistem monitorizare video, sistem semaforizare cu senzor şi afişaj al numărului de locuri de parcare. Şoferii vor beneficia de iluminat LED cu senzor de proximitate şi aprindere în cascadă, panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric, termoizolaţii spaţii încălzite, încălzire electrică locală cu senzor de prezenţă şi programare temporală, dar şi de 21 de staţii de încărcare autovehicule electrice.

Conform documentaţiei, termenul de realizare este de minimum 20 şi maximum 23 de luni, dar totul depinde de momentul adjudecării contractului.

Citit 4390 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2017 01:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.