Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
13 comentarii

Nu mai puţin de 9.466.595 de lei fără TVA este valoarea estimativă a contractului scos la licitaţie de Primăria Galaţi pentru proiectarea şi construirea primei parcări multietajate din Galaţi, zona Mazepa I, strada Roşiori, aferent blocului R5. Data-limită de depunere a ofertelor este 24 august 2017, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preţ.

Obiectul contractului constă în realizarea unei construcţii parter plus trei etaje, cu un număr de 214 locuri de parcare şi 50 spatii de depozitare tip boxe individuale, cu sistem de control acces cartele cu autotaxare, sistem monitorizare video, sistem semaforizare cu senzor şi afişaj al numărului de locuri de parcare. Şoferii vor beneficia de iluminat LED cu senzor de proximitate şi aprindere în cascadă, panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric, termoizolaţii spaţii încălzite, încălzire electrică locală cu senzor de prezenţă şi programare temporală, dar şi de 21 de staţii de încărcare autovehicule electrice.

Conform documentaţiei, termenul de realizare este de minimum 20 şi maximum 23 de luni, dar totul depinde de momentul adjudecării contractului.

Citit 3265 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2017 01:43

13 comentarii

 • postat de Maxim I Luni, 14 August 2017 12:44 Link la comentariu
  0
  2

  dar cat va costa un loc de parcare acolo? s-a hotarat?

  Raportează
 • postat de Emi Luni, 14 August 2017 12:41 Link la comentariu
  3
  3

  Chelului tichie de margaritar ii trebuie.....bani multi cheltuiti din impozitele noastre pentru fitele primarului pesedist. Nu vad utilitatea etajarii, apei calde, etc. Orasul e zdrentuit, centrul arata deplorabil, murdar , cladiri de patrimoniu nereabilitate, groapa de gunoi lipseste.....sa le fie rusine tuturor primarilor (oare de la ce partid or fi fost si sunt?).

  Raportează
 • postat de George Vineri, 11 August 2017 09:56 Link la comentariu
  2
  12

  @Dictatura autoturismelor. Daca tu nu ai autoturism nu inseamna ca lipsa locurilor de parcare nu este o problema esentiala a orasului. Scoate capul din fund inainte sa vorbesti. In anii 90 tin minte ca erau 5 masini in fata blocului, acum sunt 30-40. In zonele centrale ale orasului se ocupa o banda de circulatie, ceea ce nu este deloc normal. Sunt necesare zeci de astfel de parcari etajate.

  Raportează
 • postat de Vise Miercuri, 09 August 2017 17:53 Link la comentariu
  6
  11

  Visele unui nou primar ?
  Toata lume promite .... si nu face nimic in orasul asta.

  Raportează
 • postat de Dictatura autoturismelor Miercuri, 09 August 2017 17:45 Link la comentariu
  17
  11

  Cu banii care (se zice ca ...) va fi construita aceasta parcare ... cu apa calda ... ar fi putut fi reamenajate toate spatiile verzi din jurul blocurilor, din tot orasul, distruse de detinatorii de autoturisme care vor sa-si parcheze masinile chiar sub fereastra locuintei ... si ar fi putut fi asfaltate toate trotuarele devastate de autoturismele care sunt parcate (sau, chiar circula !) pe ele ...
  Daca tot se vrea sa fim un ORAS CIVILIZAT SI EUROPEAN (asa cum urla unii) ar fi trebuit ca acestea sa fie prioritatile si nu satisfacerea mofturilor si fitelor unei mici parti a locuitorilor Galatiului care sufera daca nu au ... PARCARE CU APA CALDA .
  Pentru toti cetatenii ,,civilizati'', ,,europeni'', detinatori de autovehicule, cei care au devastat Galatiul, o reflectie :
  DEGEABA TE DAI CU PARFUM, DACA TU PUTI A TRANSPIRATIE !

  Raportează
 • postat de Costi Miercuri, 09 August 2017 16:28 Link la comentariu
  10
  17

  De banii astia se turna asfalt pe toate maidanele cu gropi si boscheti si se trasau cu vopsea alba locuri de parcare pentru absolut toti galatenii. Parca ati tot scris in ultima perioada ca ne-am umplut de buruieni.

  Decat sa dau 12.000 de euro pe un loc de parcare, mai bine imi las masina in soare si ploaie si apoi imi cumpar alta noua (sau chiar 2 bucati daca sunt Loganuri). Din nefericire, banii sunt la Pucheanu, nu la mine, asa hotaraste el cum chetuieste banii nostri si din ce se vede, face tot posibilul sa ajunga in colectia de politicieni ******* care fac terenuri de fotbal in panta si locuri de joaca in sate cu mosnegi.

  Pe cat puneti pariu ca nu se vor mai demola alte garaje in Galati in urmatorii ani, pe motiv ca nu mai sunt bani de parcari (pentru ca i-a inghitit pe toti parcarea lui Pucheanu)?

  Raportează
 • postat de Terente Miercuri, 09 August 2017 15:22 Link la comentariu
  2
  13

  pt. @Bill; de unde a reiesit 12000euro? inca nu s-a inceput nimic, pretul final nu-l vom sti niciodata...

  Raportează
 • postat de papahagi Miercuri, 09 August 2017 13:43 Link la comentariu
  6
  19

  panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric, termoizolaţii spaţii încălzite, încălzire electrică locală cu senzor de prezenţă şi programare temporală, dar şi de 21 de staţii de încărcare autovehicule electrice.???
  La ce trebuie panouri solare de apa caldă la parcare?
  dar 21 (DOUAZECI SI UNU) statii de icarcare atovehicule electrice? Ce avem macar 1 in Galati?

  Raportează
 • postat de aLEX Miercuri, 09 August 2017 13:29 Link la comentariu
  2
  13

  Deci, cu "mici" ajustari, va costa 20 milioane de lei.

  Raportează
 • postat de Radu Miercuri, 09 August 2017 13:08 Link la comentariu
  8
  16

  Educați-va și civilizati-va odată!

  Raportează
 • postat de BOXA GRATUITA Miercuri, 09 August 2017 12:25 Link la comentariu
  11
  22

  ...Multa lume este interesata daca, cumva, boxele au si gratare amenajate !
  Nu mi se pare normal sa ai boxa fara spatiu gratuit pentru gratar, avand in vedere ca la fostele noastre garaje aveam chiar si o mica curticica. Pana la urma suntem si noi cetateni europeni si avem dreptul la ascultat manele .....

  Raportează
 • postat de Bill Miercuri, 09 August 2017 08:52 Link la comentariu
  12
  8

  adica aproape 12.000 euro pentru un loc de parcare... un fonfleu numit parcare etajata in conditiile galatiului. Dar daca asa vrea "boborul"...

  Raportează
 • postat de PARCAREA GRATUITA Miercuri, 09 August 2017 02:57 Link la comentariu
  15
  15

  Multa lume este interesata daca, cumva, se va plati taxa de parcare !
  Nu mi se pare normal sa ni se ceara taxa de parcare avand in vedere cat de greu am reusit sa gasim un loc de parcare pana la ora actuala si in ce conditii am fost obligati sa ne parcam masinile ...
  Trebuie sa se tina seama de taxele de toate felurile, si asa mari, pe care suntem obligati sa le platim si, mai ales, de scumpirea benzinei cu 10%, care va veni cat de curand !
  Pana la urma suntem si noi cetateni ai acestui oras si avem si noi niste drepturi .
  Va multumim pentru ajutor si speram sa ne intelegeti si sa sustineti drepturile cetatenilor, domnule Primar !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.