Evaluaţi acest articol
(30 voturi)
3 comentarii

Potrivit Primăriei Galaţi, licitaţia pentru amenajarea unei parcări cu parc în Ţiglina II, în zona blocului E6, a fost câştigată de asocierea SC Obercons Comp SRL - SC Constructa Mecanique SRL. Contractul, în valoare totală de 1.614.987 de lei fără TVA, pentru proiectarea şi execuţia obiectivului de investiţii, urmează să fie semnat. "Termenul pentru realizarea lucrărilor de proiectare este de 90 de zile, iar cel pentru realizarea lucrărilor de execuţie este de 180 de zile din momentul predării amplasamentului. Conform caietului de sarcini, sunt prevăzute lucrări de amenajare a spaţiului de parcare situat în zona blocului E6, a aleii carosabile de acces şi a unui loc de joacă pentru copii", precizează Primăria.

Citit 4702 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 11:37

3 comentarii

 • postat de PARCARE CU DE TOATE ... Luni, 21 August 2017 03:47 Link la comentariu
  0
  3

  ....CU PARC, CU BLOC, CU PISCINA, CU CINEMATOGRAF , CU SPITAL, CU BAR, CU GRADINITA ... CU CIMITIR !!!

  Raportează
 • postat de Padre Pio Vineri, 11 August 2017 08:51 Link la comentariu
  31
  3

  Raluca come si dice... daca tot nu mai esti in tara, si da che tot n-ai mai fost de molto tempo, perche te mai intereseaza de ...come si dice... cojmeliile infecto?

  Raportează
 • postat de Raluca Joi, 10 August 2017 11:08 Link la comentariu
  6
  34

  Pai si cosmeliile infecte de asa-zise "garaje" din spatele blocului B3 tot de acolo? Pe acelea nu le demoleaza? In imaginea articolului planul arhitectural ce va fi realizat/aplicat nu include si modernizare pentru zona din spatele blocurilor B3 si F1 de langa aceasta modernizare de care vorbiti.

  Au fost demolate toate rahaturile de cosmelii infecte dintre magazinul Orange si Gradinita Nr. 9 si se vorbeste de modernizarea acelei zone, dar de zona de langa aceasta, adica zona din spatele blocului B3 si F1 care e napadita de cosmelii infecte nu se zice nimic ca s-ar demola si s-ar construi ceva bun, civilizat in loc.

  Aceste doua blocuri (B3 si F1) care sunt fix langa zona ce va fi modernizata nu vor fi deparazitate de cosmeliile infecte? Intreb fiindca nu am mai fost demult in tara, in Galati iar pe harta nu arata ca s-ar fi demolat si acele cosmelii infecte din spatele blocurilor B3 si F1, blocuri ce sunt "lipite" de zona ce va fi modernizata dintre magazinul Orange si Gradinita Nr. 9.

  Acea zona, cea de langa de ce nu a fost curatata de "garajele" imputite si urat mirositoare? Sau aveti informatii, imagini si cu zona respectiva ca ar fi fost CURATATA prin DEMOLAREA acelor cosmelii infecte? Multumim anticipat pentru informatii si actualizari.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.