Când puteţi merge în AUDIENȚĂ la reprezentanţii municipalităţii

Când puteţi merge în AUDIENȚĂ la reprezentanţii municipalităţii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Potrivit informaţiilor disponibile pe pagina virtuală a Primăriei Galaţi, gălăţenii interesaţi să îşi spună doleanţele unui reprezentant al municipalităţii o pot face doar în anumite zile şi doar la anumite ore. Astfel, aflăm de pe site-ul Primăriei că viceprimarul Sorin Enache ţine audienţe doar marţea, între orele 9,00 şi 11,00, viceprimarul Picu Apostol Roman este la birou pentru audienţe doar lunea, între orele 9,00 şi 11,00, şi doar pentru probleme sociale, în timp ce secretarul municipiului, Radu Kovacs, este disponibil pentru audienţe miercurea, între orele 11,00 şi 13,00.

În ceea ce îl priveşte pe primarul Ionuţ Pucheanu, am aflat de la biroul de presă că, deşi edilul îşi doreşte să se întâlnească măcar de două ori pe lună cu gălăţenii, deplasările şi proiectele îi încurcă mereu programul, motiv pentru care data audienţelor nu este niciodată fixă.

Citit 3279 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Septembrie 2017 01:41

3 comentarii

 • postat de CICERO
  Vineri, 22 Septembrie 2017 11:25
  193.230.156.***
  NE vor vedea toti cand vin alegerile in rest nu ii intereseaza nimic. l au criticat pe Stan ca nu da audiente, si intradevar toti dupa una si acceasi asemanare se comporta ca stapani pe propri lor mosie cand vine vb. de autoritati. CE PROBLEME A REZOLVAT PRIMARIA ????????????IN AFARA DE CONTRACTELE SI HOTIILE LOR, DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA PREDECESORILOR LOR CARE AU FACUT ACELASI LUCRUSI PTR. CARE AU AJUNS IN GUVERN SI PARLAMENT.TOTI NEISPRAVITII D ELA LOCALE AU FOST ALESI DE PROSTIME. POMENILE FACUTE DE ACESTI IRESPONSABILI AU DUS LA DEZASTRU DIN GALATI.
  1
  9
  Raportează
 • postat de Anonim
  Joi, 21 Septembrie 2017 16:55
  82.137.14.***
  Din noua primărie domnul primar ar putea să vada" vecinii" de vis a vis din spatele noului sediu oamenii care așteaptă de atâta timp o locuință socială pt că ,casa a fost retrocedată și primăria nu face nimic știind că a predat locuinta proprietarului și e logic că trebuie să ofere alte locuințe oamenilor . oamenii se judecă cu domnul proprietar și primăria le spune sa aștepte că se rezolvă.Cand domnule primar???Cand?
  4
  3
  Raportează
 • postat de Dani
  Miercuri, 20 Septembrie 2017 20:03
  93.122.250.***
  Pur si simplu ar putea sa rezolve problemele semnalate pe saitul primariei, daca ar avea bun simt.
  Dar se pare ca nu au
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.