Maidanul a redevenit parc

Maidanul a redevenit parc

Marius Negri
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
2 comentarii

„A fost odată, ca niciodată un parc... Acum arată mai degrabă a maidan situat în Ţiglina III, pe strada Mihail Sadoveanu, între blocurile A17 şi A18, în vecinătatea unui cămin de copii cu dizabilităţi”, scriam, în ediţia de sâmbătă, 30 septembrie, a ziarului „Viaţa liberă” despre locul în care buruienile depăşiseră demult înălţimea copiilor care învaţă în apropiere, la Şcoala „Mihail Sadoveanu”.
Vestea bună este că maidanul cu pricina a fost tuns de SC Gospodărire Urbană. Vestea şi mai bună este că vremea s-a răcit, deci nu mai există pericolul ca buruienile să crească în neştire… cel puţin până la primăvara viitoare.
Vestea proastă este că intervenţia, mai mult decât necesară, a venit la mai bine de două săptămâni din momentul în care am sesizat instituţia că spaţiul verde a devenit hăţiş şi că, în această vară, s-au văzut şi şerpi prin zonă. Vestea şi mai proastă este că societatea ar fi trebuit să intervină înainte de a fi sesizată că între blocuri a crescut o junglă.
Oricum, tot e mai bine mai târziu decât niciodată.

Citit 2103 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2017 17:21

2 comentarii

 • postat de Nicolae Marți, 10 Octombrie 2017 09:43 95.76.32.*** Link la comentariu
  5
  4

  Cred ca solutia cea mai convenabila,din toate punctele de vedere,pentru rezolvarea problemei parcului-maidan este amenajarea unei parcari.

  Raportează
 • postat de Mihau Marți, 10 Octombrie 2017 07:17 79.115.223.*** Link la comentariu
  0
  5

  Traversati va rog strada (inspre cimitir) sa vedeti acolo atractia cartierului: nemaivazutele, nemaipomenitele si inimaginabilele graaaadini.
  Aceste gradini nu numai ca sunt hidoase, dar sunt si focare de: manelisti, betivi, tipete, injuraturi, rufe intinse la uscat, ce sa mai...o adevarata delectare intr-o zi de sambata sau duminica.
  Poate reusiti sa faceti si un articol despre "atractia" cartierului.

  Raportează

Lasă un comentariu