Calorgal, supus testului investitorului privat prudent

Calorgal, supus testului investitorului privat prudent
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă organizarea unei achiziţii publice în vederea atribuirii unui contract de prestări servicii de efectuare a „Testului investitorului privat prudent”.

Criteriul de atribuire a contractului cu o valoare estimată de 24.201 de lei fără TVA este ”preţul cel mai scăzut”, iar ofertele sunt aşteptate până luni, 9 octombrie. Potrivit caietului de sarcini al achiziţiei, obiectivul contractului constă în „întocmirea Testului investitorului privat prudent” de către o societate specializată în evaluări, respectiv analiza economico-financiară de evaluare a comportamentului de investitor privat prudent al municipiului Galaţi în relaţia cu societatea Calorgal”.

Potrivit Departamentului Comunicare Calorgal, este vorba despre o procedură standard, necesară atât pentru funcţionarea societăţii până la sfârşitul iernii următoare, dar mai ales ulterior, în condiţiile reorientării obligatorii către o piaţă concurenţială, ca urmare a activităţilor prognozate a fi desfăşurate în viitor.

„Un element de referinţă al acestei analize economice va fi capacitatea societăţii de a trece în cel mai scurt timp la o altă structură a activităţii de bază. Procedura este atributul exclusiv al acţionarului majoritar, în cazul nostru acesta fiind Municipiul Galaţi”, precizează Calorgal.        

Citit 6551 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2017 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.