Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

Primăria municipiului Galaţi anunţă organizarea unei achiziţii publice în vederea atribuirii unui contract de prestări servicii de efectuare a „Testului investitorului privat prudent”.
Criteriul de atribuire a contractului cu o valoare estimată de 24.201 de lei fără TVA este ”preţul cel mai scăzut”, iar ofertele sunt aşteptate până luni, 9 octombrie. Potrivit caietului de sarcini al achiziţiei, obiectivul contractului constă în „întocmirea Testului investitorului privat prudent” de către o societate specializată în evaluări, respectiv analiza economico-financiară de evaluare a comportamentului de investitor privat prudent al municipiului Galaţi în relaţia cu societatea Calorgal”.
Potrivit Departamentului Comunicare Calorgal, este vorba despre o procedură standard, necesară atât pentru funcţionarea societăţii până la sfârşitul iernii următoare, dar mai ales ulterior, în condiţiile reorientării obligatorii către o piaţă concurenţială, ca urmare a activităţilor prognozate a fi desfăşurate în viitor.
„Un element de referinţă al acestei analize economice va fi capacitatea societăţii de a trece în cel mai scurt timp la o altă structură a activităţii de bază. Procedura este atributul exclusiv al acţionarului majoritar, în cazul nostru acesta fiind Municipiul Galaţi”, precizează Calorgal.        

Citit 4955 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2017 18:04

2 comentarii

 • postat de JUSTIŢIARUL Luni, 09 Octombrie 2017 14:44 81.12.149.*** Link la comentariu
  10
  13

  Prin deciziile luate privind distrugerea/diminuarea Sistemului Centralizat de caldura, primarul Pucheanu a pus pe butuci CalorGal-ul si poate fi acuzat de SUBMINARE A ECONOMIEI!
  Cred ca zilele la Primaria Galatiului ii sunt numarate..

  Raportează
 • postat de Teach Luni, 09 Octombrie 2017 05:57 5.13.174.*** Link la comentariu
  3
  15

  ADica se cauta o firma care la final sa spuna .... nu renteaza pastrarea CALORGAL. Asta vor ei. Sa se mai acopere cu o hartie. Poate ar trebui sa se acopere cu o blana de brad. E mai rezistenta si ar fi mai rentabil.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.