Cereri pentru ajutorul de 3.000 de lei, până la 31 octombrie

Cereri pentru ajutorul de 3.000 de lei, până la 31 octombrie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Hotărârea privind încetarea acordării ajutorului financiar de 3.000 de lei, pentru achiziţionarea unui sistem de producere a apei calde şi căldurii alternativ sistemului centralizat, a fost adoptată, joi, la mustaţă, cu 13 voturi "pentru" şi zece abţineri. Situaţia paradoxală l-a făcut pe primarul Ionuţ Pucheanu să întrebe uimit: "Voi vreţi să dăm în continuare bani şi căldură?".

Printr-o postare pe pagina proprie de Facebook, primarul Ionuţ Pucheanu a dat asigurări că se vor face toate plăţile pentru dosarele depuse în vederea obţinerii acestui ajutor financiar. Cei care nu au depus încă documentele, ar trebui să se grăbească!

"Cetăţenii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate mai pot depune documentele până la data de 31 octombrie 2017, urmând ca procedura să fie reluată imediat ce se încheia sezonul rece. Îi încurajăm pe cetăţenii care au dosarele pregătite să le depună în următoarele zile şi să devină independenţi din acest punct de vedere. De altfel, numărul mare de solicitări pe care le-am avut ne arată că acelaşi lucru îl doriţi şi dumneavoastră, ceea ce ne întăreşte convingerea că a fost o măsură mai mult decât necesară", precizează edilul.

Citit 6729 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2017 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.