Licitaţia pentru iluminat public, în prelungiri

Licitaţia pentru iluminat public, în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Bine că avem luminiţe şi nu avem lumini!”, şi-au spus în gând gălăţenii care, luni seara, au admirat Parcul Eminescu scăldat în strălucirea instalaţiilor de sărbătoare, montate în copaci. La fel de luminat era şi Orăşelul Copiilor!

Potrivit informaţiilor noastre, a fost o repetiţie, pentru că nu s-a încheiat, încă, montarea tuturor instalaţiilor de iluminat festiv.

În schimb, în ceea ce priveşte licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public, reluată după ce prima procedură a fost anulată, veştile nu sunt cele mai bune, dar măcar ne dau speranţe că vom scăpa, curând, de bezna de pe străzi. Potrivit Primăriei Galaţi, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a decis reevaluarea ofertei celei de-a doua firme înscrise la licitaţie, companie care fusese eliminată. În consecinţă, în licitaţie se bat, din nou, două firme şi se aşteaptă finalizarea procedurii. Autorităţile speră că în câteva zile vom putea afla câştigătorul şi va exista, din nou, un operator care să aprindă lumina în Galaţi.

Citit 2607 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2017 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.