Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
5 comentarii

De câteva ore, sistemul centralizat de termoficare din Galați este nefuncțional, populația orașului racordată la rețeaua Calorgal având caloriferele reci. De la dispeceratul societății menționate ni s-a transmis că este vorba de o avarie ce afectează întregul oraș. „În tot Galaţiul este această problemă, apărută în urma unei avarii la CET (n.r. - furnizorul de agent termic), la un cazan. Se lucrează şi în această seară lucrurile ar trebui să reintre în normal”, ni s-a explicat de la dispeceratul Calorgal.

De la CET, ni s-a spus că, până în jurul orei 19,00, va reîncepe furnizarea agentului termic, treptat urmând să se ajungă la parametrii tehnici optimi.

Avaria de la CET a fost remediată: Sistemul de termoficare funcţionează din nou

Citit 9578 ori Ultima modificare Vineri, 05 Ianuarie 2018 14:26

5 comentarii

 • postat de Eu Joi, 11 Ianuarie 2018 00:52 95.76.34.*** Link la comentariu
  0
  1

  Iar e avarie?? Nu mai este caldura de vreo ora. Micro 20.

  Raportează
 • postat de plecat de la CET Vineri, 05 Ianuarie 2018 08:40 109.166.130.*** Link la comentariu
  7
  8

  Pe o luna plina , la apartament cu 3 camere la pausal , am platit 100 ron. Caldura in casa 26 grade. exemplu de cat de mai bine de atat se poate ? Sa-mi aduca cu argumente unul cu centrala , aceeasi situatie ca a mea cat a platit ? Va reglati senzorul de temperatura la 22 de grade , tremurati de frig in casa , strangulati caloriferele ca sa consume putin si tot platiti mai mult ca la pausal . Nu ma puteti convinge in nici un fel , lucrez in domeniu , cunosc prea bine situatia.

  Raportează
 • postat de Mario Vineri, 05 Ianuarie 2018 00:17 78.97.254.*** Link la comentariu
  7
  26

  ce mai conteaza ca-i ultimul an cand va dam caldura,ne batem joc de voi,inventam tot felul de povesti,oricum n-aveti ce sa faceti,sa vezi distractie de la anul avarii,cand o sa-si puna lumea in disperare centrale si o sa cada cand reteaua electrica,cand cea de gaze,ca baietelul asta,,primarul,,stie de la cei de la renel si distrigaz,ca n-o sa faca fata,dar o face pe prostul...

  Raportează
 • postat de Faliment Joi, 04 Ianuarie 2018 22:46 107.167.107.*** Link la comentariu
  15
  20

  Unde-s ăia care urlau, acum câteva luni, împotriva centralelor termice individuale...?!!!

  Raportează
 • postat de Galateanu de la centralizat Joi, 04 Ianuarie 2018 18:20 5.13.221.*** Link la comentariu
  12
  22

  Multumesc in nume propriu ( nu pot vorbi in numele nimanui ), salariatilor (cati or mai fi la Electrocentrale Galati si Calorgal Galati ca doar vorba aceea " omul sfinteste locul " , care cu cele mai REDUSE resurse materiale pe care le au la dispozitie din SUPER REDUSELE BUGETE, incerca sa tina " IN VIATA SISTEMUL CENTRALIZAT " pentru SIMPLI CETATENI AI ORASULUI GALATI. Onorabililor conducatori ai orasului Galati, mai ganditiva ca sunt destui batrani sau oameni simpli , care nu au avut posibilitatea de a invata mai multa carte ( teoretic sa aiba un venit mai mare ca sa treaca mai usor peste greutatile inerente ale vietii). Slava Domnului ca sunt destule cazuri de intreprinderi si mai ales cele de stat, in care salariati cu studii medii ( dar cu cineva in spate) si fara niscaiva ceva experienta nu mai spun ceva pricepere, aptitudini, inclinatii, sunt retribuiti cu mult mai multi bani decat salariati cu studii medii (sau superioare) si zeci de ani de experienta si vechime in aceeasi intreprindere.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.