Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
1 comentariu

După mai bine de doi ani petrecuţi la Brăila, unde a ocupat funcţia de inspector-şef adjunct al Poliţiei Judeţene, comisarul-şef Dănuţ Lefter revine la Galaţi, pentru a conduce Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO). Fost comandant al IPJ Galaţi în perioada 2009 - 2016, Lefter va sta la cârma structurii regionale timp de şase luni, fiind împuternicit să ocupe această funcţie, care în ultimii doi ani a fost coordonată doar de şefi numiţi temporar. Comanda Brigăzii a rămas vacantă în februarie 2016, odată cu desemnarea comisarului-şef Cornel Mototolea în funcţia de inspector-şef al IPJ Galaţi, ocupată până la acea dată de Dănuţ Lefter. Cel care începând de miercuri, 13 iunie 2018, este noul şef împuternicit al BCCO Galaţi, are o bogată experienţă în structurile de Combatere a Criminalităţii Organizate, activând în cadrul acestora în perioada 2003-2009.

Citit 15415 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 02:03

1 comentariu

 • postat de Tepes Miercuri, 13 Iunie 2018 22:45 89.137.137.*** Link la comentariu
  2
  19

  Daca acest comisar sef ar reusi sa printa toata mafia care defriseaza padurile jur ca ii dau tot salariul meu pe 6 luni.
  Se taie toata tara padurile ! E un fenomen scapat de sub control. Mafia e atat de puternica ca ajunge tocmai in sferele inalte ale conducerii tarii. Daca era Ceausescu in maxim 12 ore lichida toata mafia care taie padurile dar de fapt nici nu ar fi indraznit nimeni sa faca aceste crime. Se taie dar nu se planteaza nimic! Va fi un dezastru pe cel putin 100 de ani. Clima se va schimba, alunecari de teren, poluare, lipsa aer curat, animalele nu vor mai avea unde sa traiasca , seceta , tornade...va fi un dezastru total fara paduri!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro