Minicroaziere pe Dunăre, parade, petreceri şi competiţii sportive, de Zilele Dunării, la Galaţi

Minicroaziere pe Dunăre, parade, petreceri şi competiţii sportive, de Zilele Dunării, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Spectacole, parade, petrecere în aer liber, minicroaziere gratuite pe Dunăre, întreceri sportive, expoziţii, chiar şi un festival de poezie, iată paleta de evenimente organizate de autorităţile gălăţene cu ocazia "Zilelor Dunării".

Festivitatea de deschidere a manifestărilor care vor avea loc de Zilele Dunării a fost programată astăzi, de la ora 20,00 la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard". După festivitate echipa instituţiei gazdă - orchestra, corul şi corpul de balet, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi - va prezenta spectacolul extraordinar “Dunăre de dor”. Tot astăzi a fost programat şi un show de lasere dar şi o defilare cu torţe. Vineri 29 iunie, începând cu ora 18,00, gălăţenii vor putea participa la “Summer Parade 2018” pe traseul strada Domnească de la blocurile P - ”Fata pe valuri”- Hotel Galaţi Centrum la Grădina Publică. Municipalitatea promite că vom avea parte de  o atmosferă vie, dinamică, incitantă, colorată  susţinută de D.J. binecunoscutul Wilmark; şcoli şi cluburi sportive; şcoli de dans; asociaţii, organizaţii nonguvernamental. În Grădina Publică vom avea parte de o petrecere pe  cinste al cărei animator va fi tot Wilmark.

Cea mai aşteptată parte a evenimentelor se vor desfăşura sâmbătă, 30 iunie, când între orele 10,00 şi 21,00 gălăţenii se vor  bucura de minicroaziere cu nave fluviale "Moldova" şi "Borcea", conform programului stabilit de organizatori. Durata unei plimbări va fi de aproximativ două. Pentru rezervări este disponibilă adresa web: croaziere.galationline.ro, unde doritorii trebuie să se înscrie.

Duminică 1 iulie, între orele 9,00 şi 13,00, la Grădina Publică, la bazinul de înot de la Baia Comunală, pe Faleza inferioară a Dunării, zona Foişor, pe platoul de la Sala Sporturilor, toţi gălăţenii sunt invitaţi la “Street Sports”, fie ca participanţi la competiţii, fie simpli suporteri. Pentru cei mai buni se vor acorda cupe, medalii, diplome.

Informaţii suplimentare despre toate aceste manifestări pe: galationline.ro, galtour-dunarea.ro, Facebook în eveniment “Zilele Dunării 2018”. Informaţii suplimentare despre toate aceste manifestări pe: galationline.ro, galtour-dunarea.ro, Facebook în eveniment “Zilele Dunării 2018”.

Citit 5989 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.