Minicroaziere pe Dunăre, parade, petreceri şi competiţii sportive, de Zilele Dunării, la Galaţi

Minicroaziere pe Dunăre, parade, petreceri şi competiţii sportive, de Zilele Dunării, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Spectacole, parade, petrecere în aer liber, minicroaziere gratuite pe Dunăre, întreceri sportive, expoziţii, chiar şi un festival de poezie, iată paleta de evenimente organizate de autorităţile gălăţene cu ocazia "Zilelor Dunării".

Festivitatea de deschidere a manifestărilor care vor avea loc de Zilele Dunării a fost programată astăzi, de la ora 20,00 la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard". După festivitate echipa instituţiei gazdă - orchestra, corul şi corpul de balet, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi - va prezenta spectacolul extraordinar “Dunăre de dor”. Tot astăzi a fost programat şi un show de lasere dar şi o defilare cu torţe. Vineri 29 iunie, începând cu ora 18,00, gălăţenii vor putea participa la “Summer Parade 2018” pe traseul strada Domnească de la blocurile P - ”Fata pe valuri”- Hotel Galaţi Centrum la Grădina Publică. Municipalitatea promite că vom avea parte de  o atmosferă vie, dinamică, incitantă, colorată  susţinută de D.J. binecunoscutul Wilmark; şcoli şi cluburi sportive; şcoli de dans; asociaţii, organizaţii nonguvernamental. În Grădina Publică vom avea parte de o petrecere pe  cinste al cărei animator va fi tot Wilmark.

Cea mai aşteptată parte a evenimentelor se vor desfăşura sâmbătă, 30 iunie, când între orele 10,00 şi 21,00 gălăţenii se vor  bucura de minicroaziere cu nave fluviale "Moldova" şi "Borcea", conform programului stabilit de organizatori. Durata unei plimbări va fi de aproximativ două. Pentru rezervări este disponibilă adresa web: croaziere.galationline.ro, unde doritorii trebuie să se înscrie.

Duminică 1 iulie, între orele 9,00 şi 13,00, la Grădina Publică, la bazinul de înot de la Baia Comunală, pe Faleza inferioară a Dunării, zona Foişor, pe platoul de la Sala Sporturilor, toţi gălăţenii sunt invitaţi la “Street Sports”, fie ca participanţi la competiţii, fie simpli suporteri. Pentru cei mai buni se vor acorda cupe, medalii, diplome.

Informaţii suplimentare despre toate aceste manifestări pe: galationline.ro, galtour-dunarea.ro, Facebook în eveniment “Zilele Dunării 2018”. Informaţii suplimentare despre toate aceste manifestări pe: galationline.ro, galtour-dunarea.ro, Facebook în eveniment “Zilele Dunării 2018”.

Citit 5413 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2018 18:02

6 comentarii

 • postat de Merkel ....
  Miercuri, 11 Iulie 2018 05:52
  108.245.201.***
  Voua va place sa va jucati de-a refugiatii ,,,si le mai da-ti si bani sa va urcati pe-nnecatorele alea ..... Cap aveti , minte va mai trebuie.
  0
  1
  Raportează
 • postat de George
  Vineri, 29 Iunie 2018 20:47
  82.137.15.***
  Acum îi plătesc pe ce-i care a fost la miting la București!Am incercat și miercuri și joi și nu am reușit să rezerv nimic . Trăiască domnul Pucheanu!!!
  1
  3
  Raportează
 • postat de EUU
  Vineri, 29 Iunie 2018 10:31
  93.113.153.***
  Pot zice si eu ca la confirmarea pe mail e dezastru.Am vrut sa rezerv doua locuri la Moldova si confirmarea pe mail nici acum nu a aparut desi era facuta de miercuri...
  1
  3
  Raportează
 • postat de mihai
  Vineri, 29 Iunie 2018 09:52
  213.218.53.***
  Salut Cristi,

  Ma bucur pt cele 9 rezervari ale tale, probabil a tinut si de karma. Intr-adevar azi dimineata cand toate biletele sunt sold out, pare sa functioneze si url-ul ''http://croaziere.galationline.ro/alege-croaziera''. Ieri, alaltaieri, incercand de vreo 100 ori in intervalul 09.-22.00, url-ul era total nefunctional, adica nu exista (se deschidea pagina de windows server). Deci nu aveai ce sa completezi sau ce mail sa primesti daca practic nu exista pagina.
  1
  3
  Raportează
 • postat de cristi
  Joi, 28 Iunie 2018 16:38
  100.117.33.***
  Mihai, dupa ce completezi formularul cu datele corecte, downlodezi biletul.
  Iti intra automat si in mail dar cu mare intarziere.
  Eu am rezervat ieri la ora 16.30 noua bilete pe vasul Borcea.
  Biletele le-am downloadat pe loc, in mail mi-au intrat a doua zi.
  Probabil pe vasul Moldova se ingramadesc majoritatea oamenilor din motivul prostesc ca nava e mai noua, mai frumoasa si mai mare.
  De parca se duce cineva in croaziera sa admire nava in locul peisajului...
  mai incearca odata rezervarea pe Borcea.
  0
  2
  Raportează
 • postat de mihai
  Joi, 28 Iunie 2018 11:31
  213.218.53.***
  Sunt curios daca a reusit cineva sa acceseze gluma asta de site ''galationline.ro'', eu unul, m-am lasat pagubas dupa unele tentative. Aseara, pt cateva minute a functionat, numai ca, surpriza: dupa ce incercai sa completezi acel formular cu nume/prenume/mail, dadeai click pe Rezerva ''Crouaziera'' (chiar asa era scris), constatai ca acel buton Rezerva ''Crouaziera'' nu functiona. Pagina ramanea neschimbata, neputand confirma inregistrarea facuta, adica, tocmai constatai ca ai pierdut timpul degeaba.

  Se stie de mult ca locurile sunt deja ocupate de toti functionarasii de pe la Administratia Portuara, Taxe si Impozite, Politie Locala, familiile marinarilor, asa ca ma intreb de ce se mai face atata propaganda cu ''marea sarbatoare''....care e de fapt rezervata doar pt unii.
  3
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.