SURPARE. Refugiul de pe Oţelarilor face balet de două luni
Foto: Bogdan Codrescu

SURPARE. Refugiul de pe Oţelarilor face balet de două luni
Contraste urbane
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

"Cu un picior în aer, aşa a rămas refugiul destinat călătorilor din staţia de autobuz de pe strada Oţelarilor, din dreptul supermarketului Lidl", scriam în ediţia de vineri, 10 mai, a cotidianului "Viaţa liberă".

Refugiul este în continuare afectat de accidentul de teren pe care l-am semnalat înainte de Paşte, în ediţia din 26 aprilie a ziarului. La sesizarea noastră, Primăria municipiului Galaţi ne declara că vor fi investigate toate posibilele cauze ale producerii accidentului de teren şi vor lua măsurile care se impun.

Nu ştim ce măsuri a luat Primăria, cert este că, în cele două luni şi ceva care au trecut, surparea s-a tot adâncit, dovadă că încape şi un PET de jumătate de litru, iar gălăţenii o hrănesc generos cu gunoaie. Groapa şi trotuarul tasat din jurul ei, şurubul refugiului suspendat în aer contrastează violent cu automatul de bilete şi panoul de informare a călătorilor, componente ale sistemului de e-ticketing, care tocmai au fost montate în staţie. Pentru instalarea lor, a fost săpat un şanţ, ulterior astupat şi asfaltat, dar de surpare nu s-a ocupat nimeni, motiv pentru care refugiul face în continuare "balet".

Ce-ar mai fi de spus? Doar că strada Oţelarilor a ieşit din garanţia de cinci ani a modernizării cu fonduri europene de care a beneficiat.

Citit 3181 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Iulie 2019 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.