Fete de şase şi şapte ani, AGRESATE SEXUAL în scara blocului

Fete de şase şi şapte ani, AGRESATE SEXUAL în scara blocului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Galaţi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat sexual două fete minore, în vârstă de şase, respectiv şapte ani. Cele două minore au fost acostate într-un parc şi ademenite în scara unui bloc, sub pretextul că le va arăta o pisică. Ajuns în scara blocului, individul le-a pus pe fete să îi atingă organele genitale. Din fericire, o locatară din imobil l-a observat pe individ şi a sunat de urgenţă la Secţia 2 Poliţie. Gălăţeanca le-a spus oamenilor legii că a observat un bărbat într-o ipostază indecentă şi că este însoţit de două fetiţe.

La faţa locului au ajuns de urgenţă poliţiştii, care l-au identificat pe individ şi le-a preluat pe cele două minore, care, din fericire, nu au păţit nimic.

După cele constatate, poliţiştii l-au dus la audieri pe individ şi, ulterior, l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Bărbatul, acuzat de agresiune sexuală, a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, propunere admisă de judecătorii gălăţeni. Astfel, individul a ajuns după gratii şi va fi supus, cel mai probabil, şi unei expertize psihiatrice.

Citit 8559 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.