A tâlhărit o sală de jocuri şi a vrut să fugă din ţară

A tâlhărit o sală de jocuri şi a vrut să fugă din ţară
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Angajaţii unei săli de jocuri de noroc din Micro 19 au avut parte de o experienţă neplăcută, după ce un individ a intrat în incintă. Întâmplarea a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 15.00, şi a fost raportată la numărul unic de urgenţă 112 de unul dintre angajaţii sălii de jocuri. Acesta le-a spus oamenilor legii că un individ l-a ameninţat cu un cuţit şi a fugit cu o sumă de bani din încasări.

"Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi prin 112, de un bărbat de 25 ani, angajat al unei săli de jocuri de noroc, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin ameninţare, l-a deposedat de suma de 6.140 de lei, bani proveniţi din încasări", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au demarat o anchetă în acest caz. "În cauză s-a constituit o echipă de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, în mai puţin de 48 de ore de la comiterea faptei, a identificat persoana suspectă de comiterea acesteia ca fiind un bărbat de 35 ani, din Galaţi", se mai arată în comunicatul  IPJ.

Imediat după identificare, pe numele suspectului s-a emis un mandat de aducere, dar, nefiiind găsit, s-a dispus darea sa în consemn la frontieră. Pe baza acestui consemn, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere Petea, judeţul Satu Mare, au reuşit să îl identifice pe individ în momentul în care acesta a încercat să părăsească România. "Pe 19 noiembrie 2019, în jurul orei 10.00, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată în timp ce încerca să părăsească ţara la punctul de trecere a frontierei Petea. Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi şi, în urma audierilor, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată", mai arată IPJ Galaţi.

Bărbatul de 35 de ani a fost prezentat, în cursul zilei de miercuri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. "În cauză a fost admisă propunerea parchetului şi a fost dispusă arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei şi a susţinut că regretă ceea ce a făcut", ne-a declarat Camelia Todorovici, avocata bărbatului.

Aşadar, tâlharul a ajuns după gratii, iar poliţiştii vor continua ancheta, sub coordonarea procurorului de caz, urmând să stabilească şi ce a făcut bărbatul cu cei peste 6.000 de lei furaţi de la sala de jocuri.

Citit 4760 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.