Hocheiul revine pe gheața gălățeană. După o pauză prelungită, CSM are opt meciuri la rând. PROGRAM
Foto: Sonia Baciu

Hocheiul revine pe gheața gălățeană. După o pauză prelungită, CSM are opt meciuri la rând. PROGRAM
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După o pauză destul de lungă, echipa de hochei CSM Galați va reveni pe gheața Patinoarului "Dunărea" cu primele meciuri din acest an, "dubla" cu ACSH Gheorgheni, astăzi și mâine, de la ora 18.30, contând pentru Campionatul Național de seniori. Ultimul joc al gălățenilor a fost în "Cupa României", în luna decembrie, la Brașov, competiţie încheiată pe locul al patrulea.

Întâlnirea din acest weekend este abordată de echipa antrenată de Vadim Şakraiciuk şi Cornel Chiriţă de pe locul 3, cu 40 de puncte din 15 meciuri (13 victorii, 2 înfrângeri - una în prelungiri), în timp ce ACSH se află pe locul secund, cu același număr de puncte, dar cu mai multe jocuri disputate decât gălățenii (20).

Cele două echipe s-au mai confruntat o singură dată în actualul sezon, în deplasare, când harghitenii s-au impus cu scorul de 5-0, astfel că "dubla" din acest weekend este una care aduce hocheiul gălățean la cel mai înalt nivel din sezon, după ce formația CSM a jucat cele mai multe meciuri cu formațiile din partea de jos a clasamentului. Harghitenii, angrenați și în Liga Erste, au disputat multe jocuri cu echipele din Brașov și Miercurea Ciuc - și ele participante la competiția internațională ungaro-română.

Opt jocuri în două săptămâni

Programul foarte încărcat din perioada următoare, ca urmare a meciurilor din Liga Erste, a adus modificări importante și în ceea ce privește echipa CSM Galați. Astfel, au dispărut meciurile ce trebuiau să se joace cu SC Miercurea Ciuc (liderul campionatului), în 1 și 2 februarie, dar au apărut altele.

CSM "Dunărea" va avea luni pauză, iar marţi, 21 ianuarie, îşi aşteaptă din nou suporterii la patinoar, de data aceasta pentru un meci cu Steaua. Apoi, la sfârşitul săptămânii viitoare, pe 25 şi 26 ianuarie, vor apărea alte două întâlniri de mare atracţie, în compania formaţiei Corona Braşov. După aceea, vor fi alte trei partide pe gheaţa proprie, pe 31 ianuarie, 1 şi 2 februarie, în compania celor de la Sapientia U23. În total, sunt opt meciuri la rând, toate la Galaţi, într-un interval de numai două săptămâni.

Citit 2939 ori Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2020 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.