S-a dat verdictul la recursul Oțelului în cazul depunctării

S-a dat verdictul la recursul Oțelului în cazul depunctării
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

SC Oțelul Galaţi a făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, luată în 16 octombrie 2019, când clubul gălăţean a fost penalizat cu scăderea a patru puncte din clasamentul Ligii 3, pentru întârzieri la plata salariilor a doi jucători.

Comisia de Recurs a FRF a ţinut cont de argumentele aduse de SC Oţelul şi i-a dat acestuia câştig de cauză. Astfel, depunctarea a fost anulată şi, totodată, Oţelului i-a fost ridicată interdicţia la transferuri.

Astfel, Oţelul revine la numărul de puncte acumulate pe terenurile de joc, 27, urcând pe locul 6.

Doi dintre foştii jucătorii ai Oţelului, Virgil Cristea şi Cosmin Neagu, au depus memorii la FRF în urma întârzierii plăţii salariilor de către clubul gălăţean şi au avut câştig de cauză. SC Oţelul a continuat să întârzie plata, astfel că s-a ajuns la depunctare. Totuşi, cu foarte puţin timp înaintea şedinţei de la Comisie din 16 octombrie, Oţelul făcuse plata unei mari părţi din datoriile invocate şi a ajuns la un acord de stingere a litigiilor cu cei doi jucători. Însă, documentele doveditoare n-au ajuns în timp util pe masa de lucru a membrilor Comisiei de Disciplină, de acestea ţinându-se cont acum, la Comisia de Recurs.

Altfel, echipa gălăţeană se află acum într-un cantonament în sudul Spaniei, iar aseară a disputat un meci amical cu formaţia Mulena FC, din Tercera Division (a patra ligă spaniolă), pe care l-a câştigat cu 3-1. Oţelul a intrat la pauză în avantaj prin dubla lui Robert Țicămucă (min. 9, 32), iar Alexandru Nemțanu, intrat în repriza secundă, a punctat și el (min. 78), în timp ce gazdele au înscris în minutul 84. Antrenorul Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Dinu – Pop, Puțanu, Ghiocel (cpt), Manău – Stoian, Crihană, Cireș, Alecu – Răducanu, Țicămucă. În repriza secundă au mai evoluat: Dogaru, Sevastian, Bucevschi, Farcaș, Bordieanu, Drăgan, Nemțanu și Matei.

Următoarea partidă de verificare va avea loc marți, 18 februatie, împotriva formației Atlético Pulpileño (Tercera Division). Meciul este programat a avea loc pe Estadio San Miguel de Pulpí, Almeria.

Citit 6489 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Februarie 2020 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.