Cinci noi cazuri de infectare cu coronavirus la Galaţi

Cinci noi cazuri de infectare cu coronavirus la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Încă cinci persoane au fost diagnosticate cu coronavirus în judeţul Galaţi. Astfel, conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, la nivelul judeţului nostru au fost, până acum, 510 cazuri de îmbolnăvire cu Covid –19, 200 dintre acestea persoane fiind declarate vindecate. Totodată, datele oficiale arată că 71 de persoane infectate cu coronavirus şi-au pierdut viaţa. Până acum, au fost efectuate 3.955 de teste pentru depistarea infecţiilor cu Covid-19.

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi ne-a informat şi faptul că 616 de persoane sunt internate în centrele de carantină instituţionalizată, iar alte 350 de persoane sunt autoizolare, fiind monitorizate la domiciliu.

În vederea combaterii răspândirii temutului virus, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Poliţia Locală şi angajaţi MApN au continuat misiunile impuse de starea de urgenţă şi de ordonanţele militare aflate în vigoare, efectuând controale şi verificări, escortând convoaie auto şi asigurând paza spaţiilor de carantină instituţionalizată. Astfel, în ultimele 24 de ore, 30 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, fiind aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.000 de lei, pentru fapte de natură economică.

 

Citit 5126 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.