Un deces şi încă trei confirmări

Un deces şi încă trei confirmări

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Coronavirusul continuă să facă victime. Nici Galaţiul nu face excepţie. Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică, la nivelul judeţului nostru au fost confirmate trei noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total ajungând la 520. Dintre acestea, 220 au fost deja declarate vindecate şi externate. Totodată, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului a crescut, ajungând la 76 de decese, cu unul mai mult faţă de raportarea precedentă.
Datele oficiale arată şi faptul că a scăzut numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu. Astfel, 344 de persoane trebuie să stea în propriile locuinţe în următoarele 14 zile. De cealaltă parte a crescut, cu 34, numărul celor care sunt internaţi în centrele de carantină instituţionalizată. Aşadar, în cele 28 de centre de carantină sunt 603 persoane. 
Trebuie precizat şi faptul că până acum au fost efectuate 4.498 de teste pentru depistarea coronavirusului, cu 85 mai multe faţă de ziua precedentă.
De asemenea, la Galaţi va creşte capacitatea de testare pentru că Direcţia de Sănătate Publică a primit, din partea omului de afaceri gălăţean Gruia Stoica, un aparat şi 1.000 de teste.

 

Citit 3695 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 00:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro