UPDATE. Tânără în arest la domiciliu, după ce și-a ucis bebelușul. Adolescenta este acuzată de omor calificat

UPDATE. Tânără în arest la domiciliu, după ce și-a ucis bebelușul. Adolescenta este acuzată de omor calificat
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

UPDATE. 24 august 2020. Adolescenta de 17 ani, din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de omor calificat, a fost plasată în arest la domiciliu. Asta au decis magistraţii de la Curtea de Apel Galați, care au judecat contestația la măsura arestării preventive, dispusă de Tribunal. Conform procurorilor, adolescenta și-a ucis bebelușul abia născut, dând dovadă de o cruzime fără margini.

"În ziua de 3 august 2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi, după ce a dat naștere unui făt viu și viabil, a manifestat acte de violență asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracțiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului", susțin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care fac cercetări în acest caz.

Acum, deși acuzată de omor premeditat asupra unui membru al familiei, adolescenta va sta în arest la domiciliu pe perioada desfășurării anchetei.


UPDATE. 14 august 2020. Arestată preventiv după ce și-a omorât bebelușul abia născut | O adolescentă din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, a fost arestată preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Conform anchetatorilor, fata, în vârstă de 17 ani, și-a omorât bebelușul abia născut, manifestând asupra lui acte de violență, lovindu-l de mai multe ori.

Asta susțin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care au stabilit faptul că, în urma leziunilor suferite, bebelușul și-a pierdut viața. Incidentul a avut loc pe 3 august.

"Se reține că în ziua de 3 august  2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/ Ghidigeni/ Galați, după ce a dat naștere unui făt viu și viabil, a manifestat acte de violență asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracțiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului", susțin procurporii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care fac cercetări îna cest caz.

Anchetatorii au demarat imediat verificările și, după mai multe zile de audieri și efectuarea unei expertize psihiatrice, au decis să o rețină, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pe tânara de 17 ani. Ulterior, aceasta a fost dusă în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Propunerea procurorilor a fost admisă de magistreații Tribunalului Galați, care au decis că tânăra trebuie să stea după gratii în următoarele 30 de zile.

Cercetările în acest caz vor continua, procurorii urmând să întocmească un rechizitoriu, pe care îl vor trimite în instanță, acolo unde judecătorii vor decide ce pedeapsă i se cuvine fetei care a dat dovadă de atâta cruzime.


O adolescentă din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, a fost arestată preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Conform anchetatorilor, fata, în vârstă de 17 ani, și-a omorât bebelușul abia născut, manifestând asupra lui acte de violență. Mai exact, ”a manifestat acte de violență asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracțiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului”, susțin procurorii Parchetului de pe lâmgă Tribunalul Galați, care faca nchetă în acest caz.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 7183 ori Ultima modificare Marți, 25 August 2020 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.