Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Peste 8.000 de cetățeni, la doar două adrese din Galați. Este performanța unui profesor de istorie, care este judecat în prezent pentru că a luat în spațiu, contra cost, cetățeni din Republica Moldova, acesta având, la una dintre adrese, peste 3.000 de persoane, iar la cealaltă, o garsonieră, peste 5.000.

Pentru acești oameni s-au organizat secții de votare, la Școala Nr. 20 și la Liceul Sportiv. Deși ar fi trebuit să aibă activitate intensă, respectivele secții de votare nu au avut parte de vreo avalanșă de votanți, pentru că doar două persoane au venit să își exercite dreptul de vot.

"Pe listele permanente, sunt înscriși 1.929 de votanți, de pe două străzi, Picturii, unde sunt 63 de votanți, și Tudor Vladimirescu, cu 174. De la această adresă s-a prezentat un singur votant deocamdată", ne-a spus președinta secției de votare de la Școala Nr. 20. Cea de-a doua persoană a votat la Secția 55 de la Liceul Sportiv. Situația este cunoscută de autorități, mai ales că în această situație sunt peste 18.000 de oameni, majoritatea fiind cetățeni moldoveni.

"Din evidența noastră, la zece adrese din Galați, avem aproximativ 18.000 de persoane, dar nu au toate drept de vot. Avem o persoană, care are două adrese. La una dintre adrese are aproximativ 3.000 de persoane și la alta, peste 5.000, în total, conform datelor de vineri, 8.351. Din păcate, este doar imoral, legislația nu ne permite o altă măsură", ne-a explicat Silviu Bacalum, directorul Serviciului de Evidență a Persoanelor.

Citit 1540 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 00:10

1 comentariu

  • postat de Mmmmm37 Duminică, 27 Septembrie 2020 21:35 5.13.231.*** Link la comentariu
    0
    3

    Si.toti moldovenii astia' pe panga faptul ca s au cazat pt cetatenie' vor primi si ajutor sociar de la statul roman' respectiv alocatie pt copii' iar ei locuiesc cu totii afara. Un gazdar ia 100-150 euro.pt un basarabean' iar statul roman cheltuie milioane cu maladanii' cu asigurarile sociale' ca sa nu mai socotim si cele e acum si de inainte cu alegerile

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro