Scenarii noi de funcționare pentru alte unități de învățământ

Scenarii noi de funcționare pentru alte unități de învățământ
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a adoptat sâmbătă, 24.10.2020, o serie de decizii și cu privire la unități de învățământ din județ. Mai întâi, începând cu data de 26.10.2020 se aprobă scenariul I (VERDE) de funcționare pentru o serie de grădinițe și școli din comunele Barcea, Gohor, Negrilești și Pechea, după cum urmează: Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Școala Primară Nr. 4, Grădinița cu Program Normal Nr. 4, Școala Gimnazială Nr. 2 și Grădinița cu Program Normal Nr. 2, toate din Barcea, Școala Gimnazială Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Ireasca, Școala Gimnazială Nr. 1 sat Berheci, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Berheci și Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Nărtești (acestea din comuna Gohor), Școala Gimnazială "Florea Julea", Grădinița cu Program Normal Nr. 1 și Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Slobozia Blăneasa, acestea din comuna Negrilești, precum și pentru Școala Gimnazială "Alexandru Moruzi" și Școala Gimnazială Nr. 1, ultimele două din comuna Pechea.

Tot începând de luni, 26 octombrie se aprobă scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia" din municipiul Galați, cu precizarea că la această unitate de învățământ se suspendă, până la 28.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasa a XI-a A. În acest caz, continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online. Tot începând de luni, 26 octombrie, se aprobă reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasele a IX-a A, a IX-a E, a X-a B, a X-a C, a XI-a C, a XI-a D și a XII-a A din cadrul Liceului de Turism si Alimentație "Dumitru Moțoc" din municipiul Galați, precum și reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasa a X-a H din cadrul Colegiului Economic "Virgil Madgearu" din municipiul Galați. În fine, se aprobă reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru grupa mare (semigrupa care a frecventat colectivitatea) din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit "Licurici", de asemenea din municipiul Galați.

Pe de altă parte, la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna", municipiul Galați se suspendă activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasele a XI-a H, a IX-a N, a XII-a C și a XII-a D până la data de 28.10.2020, respectiv a elevilor din clasele a IX-a D și a X-a E până la data de 30.10.2020. Similar, se suspendă până la data de 3.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a XII-a D (grupa care a avut cursuri față în față) din Liceul Teoretic "Sfânta Maria" din municipiul Galați. În aceste ultime două situații, continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online.

Citit 8670 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2020 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.