La Liceul Pedagogic se prelungește scenariul ROȘU

La Liceul Pedagogic se prelungește scenariul ROȘU

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Joi, 29 octombrie 2020, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a adoptat din nou decizii cu privire la unitățile de învățământ din județ.
În acest sens, se suspendă până la data de 4 noiembrie 2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din toate clasele de gimnaziu ale Școlii Gimnaziale Nr. 17 din municipiul Galați și până la data de 5 noiembrie 2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din toate clasele de gimnaziu ale Școlii Gimnaziale "Lascăr Catargiu" din comuna Schela. De asemenea, se suspendă până la data de 6 noiembrie 2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a III-a D (grupa care a avut cursuri față în față) din Școala Gimnazială Nr. 29 din municipiul Galați. Totodată, până la data de 10 noiembrie 2020 se suspendă activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din întreaga unitate de învățământ Colegiul Național "Costache Negri" din municipiul Galați, precum și activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a VI-a A din cadrul Colegiului Național "Alexandru Ioan Cuza" din municipiul Galați. În toate aceste situații, continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online.
Pe de altă parte, se aprobă începând cu data de 30.10.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasa a VIII-a C din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 12 "Miron Costin" din municipiul Galați. Același scenariu II (GALBEN) de funcționare se aprobă cu aceeași dată și pentru Grădinița cu Program Normal Nr. 34 din str. Nufărului, Bl. S13, ap.39, I.C. Frimu, municipiul Galați, aceasta fiind relocată în clădirea în care funcționează Grădinița cu Program Normal "Ion Creangă" din Str. Milcov nr.15, municipiul Galați. În fine, tot începând cu 30 octombrie 2020 se aprobă reluarea cursurilor școlare în scenariul I (VERDE) de funcţionare pentru grupa mare din cadrul Grădiniței cu Program Normal Nr. 2 din comuna Barcea.

Citit 3003 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro