Trei spectacole şi distracție gratuită, astăzi în Grădina Publică

Trei spectacole şi distracție gratuită, astăzi în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Sunteţi aşteptaţi şi astăzi, 20 mai, pentru încă o porţie de bucurie pentru toate vârstele în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver".

De la ora 10,30, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret "Luceafărul" din Iaşi vă aşteaptă în "Staţia clovnilor", un spectacol care vă va face să priviţi spre partea luminoasă a realităţii. Ea există, trebuie doar s-o descoperim. Şi uneori un simplu nas roşu şi o poantă inteligentă ajută.

De la orele 11,30 şi 18,00, The Key Theatre din Israel vine cu două reprezentaţii ale spectacolului "Când totul era verde", în Sala Studio.

De la ora 19,00, va putea fi vizionat spectacolul "Magitot sunt eu!", de la Teatrul Dramaturgilor Români din Bucureşti, potrivit pentru toate vârstele - educativ pentru copii, fascinant pentru adulți, care le va aduce spectatorilor o oră de veselie și bună dispoziție.

Toţi copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi, astăzi, şi în Grădina Publică, de la ora 18,00, la spectacolul "Veselie la cutie" adus de Teatrul pe roţi din Arad. Vor fi şi ateliere de baloane de săpun (Compania de Teatru Magic Puppet din Cluj Napoca), ateliere de instrumente muzicale (Teatrul "Gulliver" Galaţi), "Biciclistul" (Teatrul pe roţi Arad), păpuşi uriaşe şi personaje pe catalige (Compania The Sky Iaşi).

Citit 6852 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Mai 2022 02:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.