Incendiu violent în centrul orașului. Șase case au ars de la un scurtcircuit (VIDEO)

Incendiu violent în centrul orașului. Șase case au ars de la un scurtcircuit (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Noapte de foc pentru pompieri, dar și pentru mai multe familii care locuiesc pe strada Plugului din Galați. Un incendiu violent a izbucnit în apropiere de miezul nopții și a cuprins inițial trei case învecinate.

În ciuda intervenției rapide a 30 de pimpieri, care au venit cu șase autospeciale de stingere, focul s-a extins la încă trei locuințe.

Abia în jurul orei 5,00 incendiul a fost declarat lichidat, dar a lăsat în urmă dezastru, bunurile din case, mobilierul, tâmplăria, fiind afectate pe o suprafață totală de 600 de metri pătrați.

Din fericire, incendiul care ar fi fost provocat de un scurtcircuit la instalația electrică nu a făcut victime omenești.

Citit 9536 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2022 02:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro