Premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver", cu un spectacol pentru suflet de Adrian Nour

Premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver", cu un spectacol pentru suflet de Adrian Nour
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" invită publicul la o nouă premieră, spectacolul "Necuvintele", care va avea loc duminică, 23 octombrie, de la ora 19,00, în sala mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Este a patra producţie pe care o lansează instituţia de cultură gălăţeană în decursul acestui an.

"Necuvintele" este un spectacol realizat, regizat şi jucat de actorul Adrian Nour, gălăţean devenit celebru în Capitală, care a acceptat să se întoarcă să lucreze şi pentru teatrul din oraşul natal. Gălăţenii l-au putut admira deja în superproducţiile "Pasărea Măiastră" şi "Harap- Alb. Play Again", unde a făcut roluri memorabile, iar pentru ultimul a produs şi muzica.

Iată că artistul iese din nou la rampă, cu un show dedicat adolescenţilor, tinerilor, dar şi oamenilor maturi. Alături de Adrian Nour, pe scenă se vor afla Nicoleta Miru-Cosma, Andrei Ciugulea și Andrei Midișan.

"Chiar dacă suntem teatru pentru copii şi tineret, dacă vor vedea că spectacolul nostru este programat de la ora 19,00, înseamnă că gălăţenii pot veni fără grijă la spectacol, nu vor regreta. Sunt lucruri care pot fi gustate la orice vârstă, în care se regăsesc toţi spectatorii. Poate mai puţin cei mici, pentru ei sunt seriile de la ora 10,30", a declarat directorul teatrului, Eduard Şişu, invitând publicul să se bucure de un spectacol inedit, care le va merge direct la suflet.

"Necuvintele se țes cu imaginii vii, compoziții scenice surprinzătoare și secvențe emoționante ce contrastează puternic cu ritmuri muzicale antrenante și umor din plin. Necuvintele sunt o provocare amuzantă, sensibilă, ce impresionează dincolo de cuvinte și te îndeamnă la cuget lin și ușor. Necuvintele vorbesc în limbile pământului, dar sunt deslușite doar în limbajul sufletului. Ești gata să le descoperi?", sună prezentarea de pe pagina evenimentului.

Adrian Nour este unul dintre cei mai în vogă gălăţeni când vine vorba de montări de musicaluri de succes în Bucureşti. A făcut senzaţie la "Vocea României", unde a fost finalist, este un artist carismatic şi complex, dar şi om cu inimă mare. Se spune despre el că este omul-spectacol, că aduce dansul, cântecul şi teatrul pe scenă şi nu oricum, ci toate la un nivel de excepţie. A devenit unul dintre cei mai buni dansatori de step din România, a fost solistul trupei Avantgarde, alături de care a scos şi un album. Colaborator al mai multor teatre din Capitală, membru al companiei lui Dan Puric, cântăreţ de fado cu formaţia Trio Zamfirescu, interpret de jazz alături de trupa Cantaloop sunt numai câteva dintre faţetele multiple ale acestui artist complex.

Citit 1738 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2023 09:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.