Afaceriști din Galați, sechestrați și jefuiți de clienți nemulțumiți

Afaceriști din Galați, sechestrați și jefuiți de clienți nemulțumiți
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Întreprinzătorii din județul Galați care fac afaceri prin țară, vânzând sau cumpărând diverse mărfuri ori executând diverse lucrări, au dat de necaz în Oltenia, unde mai mulți parteneri, reprezentând o firmă care le-a contractat serviciile, au făcut uz de forță ca să-și regleze conturile. Gălățenii, originari din Ivești, au fost sechestrați și lăsați fără bani, întreaga pățanie făcând acum obiectul unui dosar penal instrumentat de Poliția Olt.

Relațiile de afaceri cu o societate comercială din județul Olt au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care între gălățeni și olteni au apărut neînțelegeri asupra banilor. Aflați pe teren propriu, cei din urmă, trei bărbați și o femeie, reprezentanți ai firmei cu sediul social în comuna Bălteni, au trecut la fapte și, pentru a-și recupera banii, nu au ezitat să-i ia captivi pe "afaceriștii" din Ivești. Totul s-ar fi întâmplat la finele lunii septembrie, susțin acum anchetatorii, sesizați la acea vreme de gălățenii scăpați teferi, dar lefteri, din mâinile oltenilor supărați.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Perieţi au fost sesizaţi de către doi bărbaţi, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că, pe 26 septembrie 2023, în timp ce se aflau în comuna Bălteni, din judeţul Olt, mai multe persoane, prin ameninţări şi acte de violenţă, i-ar fi deposedat de aproximativ 5.200 de euro şi i-ar fi ţinut împotriva voinţei lor la sediul unei societăţi comerciale, din comuna Bălteni, judeţul Olt, în scopul de a obţine de la aceştia o altă sumă de bani, respectiv 25.000 de lei, sumă ce a fost şi obţinută de către aceştia", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Timp de o lună, polițiștii din Olt au făcut investigații în dosarul penal deschis pentru tâlhărie, şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal, reușind ca la finalul investigațiilor să îi identifice pe suspecți. Aceștia ar fi trei bărbați, dintre care unul cetățean străin, și o femeie.

"În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi bărbaţi de 47 şi 40 de ani, ambii din comuna Bălteni, o femeie de 52 de ani, din municipiul Slatina, şi un cetăţean străin de 29 de ani, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate", a menţionat sursa citată.

Doar bărbații au fost reținuți și duși în fața Judecătoriei Slatina, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citit 17629 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 17:39

7 comentarii

  • postat de Ionel
    Joi, 26 Octombrie 2023 15:49
    79.116.81.***
    Sunt sigur că sunt acei ce fac hale metalice ,sunt romi,ăștia dau țepe in tara
    0
    5
  • postat de Tirpitz
    Joi, 26 Octombrie 2023 12:00
    82.76.159.***
    Daca si-ar face treaba organele de stat sa le verifice C.I. la puturosii hoti care nu muncit niciodata decat au furat, sa-i oblige sa munceasca in folosul comunitatii, astia care au impinzit orasele, multitudinea de rromi si marlanii din imprejurimi, atunci s-ar reduce nemultumirile credulilor.
    0
    9
  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 26 Octombrie 2023 10:24
    5.13.167.***
    Exista Registrul firmelor onlione... ce executa lucrari la client... se poate verifica daca sunt tepari sau slabi calitativi!
    0
    9
  • postat de Adrian
    Joi, 26 Octombrie 2023 10:23
    5.2.205.***
    Adevarul ca la Ivesti acolo sunt numai "afaceristi" cu studii superioare si facultate de management. :))))))))
    0
    25
  • postat de florin
    Joi, 26 Octombrie 2023 10:11
    46.97.176.***
    Cumva familia Stanescu care pacaleste cu case la gata,garduri sau acoperisuri?Aveti grija pe cine primiti in curte!Am un vecin care a platit doua acoperisuri!Unul la ei și nu lau vazut niciodata!
    0
    20
  • postat de paloma
    Miercuri, 25 Octombrie 2023 23:29
    5.13.177.***
    Afaceristii din Ivesti, a se citi rommanes !!!
    2
    59
  • postat de Das
    Miercuri, 25 Octombrie 2023 22:11
    89.136.7.***
    Ori lucrarile nu au fost de calitate si oltenii au vurt banii inapoi ori aia din ivesti au facut lucrarea si oltenii au vrut sa ia si banii si sa ii expedieze. Sunt escroci care iau banii si nu fac lucrarile sau nu le fac cum trebuie! Se cunoaste metoda de lucru!
    2
    44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.