Octogenar, fără permis, la volanul mașinii

Octogenar, fără permis, la volanul mașinii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un sexagenar din Tecuci va avea nevoie de câteva zile bune de îngrijiri medicale, după ce a fost victima unui accident rutier. Sâmbătă, 11 noiembrie, în jurul orei 10,30, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că șoferul, în vârsta de 84 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din oraș, dinspre comuna Munteni către strada Gloriei din Tecuci, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o arteră rutieră și a surprins și accidentat un biciclist, cu vârsta de 63 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, care circula din sens opus. Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, însă, după verificarea în bazele de date, a rezultat faptul că șoferul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, vătămare corporală din culpă.

Citit 4281 ori Ultima modificare Luni, 13 Noiembrie 2023 16:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.