Doi şoferi periculoşi, prinşi în trafic într-o singură zi

Doi şoferi periculoşi, prinşi în trafic într-o singură zi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Într-o singură zi, doi șoferi au fost depistați de poliție cu nereguli în trafic și vor da socoteală în fața legii, pentru conducere fără permis și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Marţi, 21 noiembrie, în jurul orei 11.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției Oraș Berești a oprit, pentru control, un autoturism, pe strada Trandafirilor. La volan se afla un tânăr de 21 de ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice și pentru cel de substanțe psihoactive. "În primul caz, rezultatul a fost negativ, însă în cel de-al doilea caz au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a unor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a spus agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 20:30, un echipaj de la Poliția Rutieră Tecuci a depistat în trafic, pe strada Tecuciul  Nou, un bărbat, de 34 de ani, din satul Tălpigi, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule. "Conducătorul auto a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice, valoarea indicată de etilotest fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a precizat reprezentantul IPJ Galați.

Citit 2948 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2023 07:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.