Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu a câştigat VOCEA ROMÂNIEI 2023! (VIDEO)

Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu a câştigat VOCEA ROMÂNIEI 2023! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(76 voturi)

Voturile publicului au decis: gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Fizică din Bucureşti, este „Vocea României”!

În seara de vineri, 15 decembrie, în marea finală „Vocea României” 2023, au participat patru concurenți: Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, Alex Maxim din echipa lui Smiley, Melisa Antonesi, finalistă în echipa lui Theo Rose și Horia Brenciu și Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă. Cu trei momente absolut memorabile, despre care aţi putut citi în timp real în ziarul "Viaţa liberă", gălăţeanca Alexandra Căpitănescu a câştigat trofeul „Vocea României” şi premiul de 100.000 de euro. De asemenea, va fi invitată să cânte pe scena Electric Castle 2024!

„Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi ajutat să ridic acest trofeu! Vreau să-i mulţumesc lui Tudor Chirilă pentru că a făcut cele mai bune alegeri pentru mine şi Irinei Baianţ. Vreau să mulţumesc întregii echipe din spate şi tuturor oamenilor care au fost implicaţi şi au fost alături de mine. Mulţumesc profesoarei mele de canto. Mulţumesc părinţilor mei, familiei mele şi lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte!”, a spus emoţionată Alexandra Căpitănescu.

Pe locul al doilea s-a clasat Vlad Musta, Melisa Antonesi - pe locul al treilea, iar Alex Maxim - pe ultimul loc.

Cine este Alexandra Căpitănescu

"Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, un fenomen la Vocea României", scriam în noaptea de 8 septembrie 2023, când, la prima ediţie a noului sezon „Vocea României”, Alexandra Căpitănescu a întors toate scaunele juriului cu vocea şi energia ei. Primul a fost Tudor Chirilă, urmat de Irina Rimes, Smiley și de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. „Cred că am urmărit cu toţii apariţia unui fenomen excepţional în muzica românească!”, a exclamat Theo Rose, la finalul interpretării gălăţencei.

Finala din această seară nu face decât să-i dea dreptate!

„Acest moment înseamnă naşterea mea ca artist. În seara asta trebuie să strălucesc, să dau tot ce am mai bun!”, mărturisea gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, înainte de a urca pe scena finalei de la „Vocea României”, pentru primul său moment: duetul cu antrenorul ei, Tudor Chirilă. A fost o interpretare plină de farmec şi de emoţie a piesei „Shallow”. Tudor Chirilă a ţinut să spună că a fost o bucurie şi un privilegiu să cânte alături de ea!

La momentul său solo, Alexandra a cântat piesa „Alone”. Iar comentariile antrenorilor au spus totul:

„Eu sper şi cred că tu eşti această nouă Laura Stoica de care românilor le e atât de dor!”, a zis Theo Rose.

„Tu ai ceva din Laura Stoica, dar ai ceva şi din Dida Drăgan! Mie mi se pare că eşti o combinaţie între cele două! Fantastică combinaţia! Notele pe care le atingi sunt impresionante de-a dreptul! Şi sper să faci o carieră în muzică. Ar fi mare păcat să nu auzim vocea asta din ce în ce mai mult şi pe radio, şi pe net, şi cu piesele tale proprii”, a exclamat Smiley.

„A cântat piesa asta Ann Wilson, a cântat-o Celine Dion. Iartă-mă că spun, dar poţi să stai liniştită lângă cele două interpretări dacă tot vorbim de voce!”, a conchis Tudor Chirilă.

Finalul unui spectacol absolut extraordinar, cum a fost finala „Vocii României” nu-i putea aparţine decât Alexandrei! Dar nu singură pe scenă, ci într-un fantastic duet cu un alt gălăţean, finalist la „Vocea României” acum zece ani, în 2013, Adrian Nour. Un moment de musical din „Fantoma de la Operă” a încheiat, vineri noaptea, finala competiţiei „Vocea României” de la Pro Tv.

„Piele de găină, piele de cocoş, piele de orice vreţi voi: Adrian Nour şi Alexandra Căpitănescu! Felicitări! Vă mulţumim din suflet că aţi realizat un astfel de moment!”, a exclamat prezentatorul Pavel Bartoş.

Alexandra Căpitănescu a avut ocazia să arate lumii ceva ce nu a mai văzut şi auzit până acum la „Vocea României” - bel canto. Şi a făcut-o într-un mod absolut memorabil! Momentul a transpus publicul într-o poveste.

Citit 22281 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 01:30

8 comentarii

  • postat de comunismul
    Miercuri, 27 Decembrie 2023 17:32
    5.13.148.***
    a meritat sa castige! ma suparam daca nu castiga ea! degeaba credeti ca a ajuns pana in finala! acum desigur nici ea nu a stiut ca o sa castige! dar ma bucur ca s-a intamplat asta! ceilalti sunt buni! dar nu pentru a castiga!
    0
    0
  • postat de Me
    Duminică, 17 Decembrie 2023 11:18
    89.136.2.***
    Unui galatean cu bunici galateni

    A fi descendent nu este un merit ci o intamplare. Omul devine valoros prin munca sa nu prin descendenta.

    Eu iti respect dreptul tau la opinie, dar si tu esti obligat sa accepti ca Alexandra a fost votata de maria sa publicul.

    Vox Populi, Vox Dei
    2
    12
  • postat de Me
    Duminică, 17 Decembrie 2023 10:04
    89.136.2.***
    Felicitari Alexandra, esti un lider autentic. Studiezi fizica dar esti si talentata in muzica.

    Noi galatenii am uitat sa ne bucuram.

    Reactionam instant la subiecte marginale, vecine cu starile conflictuale si trecem peste succesele reale.

    Un lider autentic isi cladeste cariera.
    0
    11
  • postat de Un galatean cu bunici galateni, nu parasutat
    Duminică, 17 Decembrie 2023 08:04
    212.93.144.***
    Foarte buna voce, felicitari, doar ca Musta, cu trei clase peste tine, pacat, sa facut o nedreptate.
    13
    3
  • postat de Prof.dr.Mihai Moraru
    Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 16:16
    5.14.138.***
    Felicitari din inima draga noastra concetateana! Sanatate si suucces mult in viitor,Doamne Ajuta!
    1
    30
  • postat de Naşul
    Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 08:10
    5.13.182.***
    Bravo, bravo, bravo !!!
    1
    36
  • postat de chris39b
    Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 08:00
    109.166.131.***
    Felicitări! Ai făcut un oraș întreg să aibă emoții alături de tine și la final să fie mândru de tine Alexandra. Îți mulțumim pentru moment și prin tine am arătat că noi gălățenii putem, putem multe... Te așteptăm și la un Eurovision ??
    3
    43
  • postat de MIMI
    Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 06:51
    86.124.200.***
    F E L I C I T Ă R I enorme divei noastre! Succes la facultate,succes în muzică,succes în toate ! Te așteptăm pe scena Galațiului mereu!!TE IUBIM !
    1
    43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.