Marian Barbu, noul rector al Universității „Dunărea de Jos”

Marian Barbu, noul rector al Universității „Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(42 voturi)

Prof. univ. dr. ing. Marian Barbu a fost ales rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

În turul al doilea al scrutinului pentru funcţia de şef al universităţii gălăţene, desfăşurat joi, 25 aprilie, Marian Barbu l-a învins clar pe prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, primind 463 de voturi, faţă de 166 ale contracandidatului său. Dintr-un total de 748 de alegători înscriși pe liste, 660 au fost prezenţi la urne în turul al doilea, 31 de buletine de vot fiind anulate, pentru vot multiplu sau lipsă.

Potrivit calendarului alegerilor, vineri, 26 aprilie, se vor putea depune contestaţii, iar validarea rezultaelor alegerilor se va face în şedinţa Senatului programată pe 30 aprilie. La începutul lunii mai, este aşteptată validarea rectorului ales de către Ministerul Educației.

Prof. univ. dr. Marian Barbu are 46 de ani, este un produs 100% al Universității "Dunărea de Jos" din Galați şi ocupă în prezent postul de decan al Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Citit 7729 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2024 17:52

2 comentarii

  • postat de rodax
    Vineri, 26 Aprilie 2024 17:45
    92.83.34.***
    pentru Georgy.Scrii lucruri despre care nu știi nimic.Și alții ca tine îți dau like-uri ca proștii.
    2
    5
  • postat de Georgy
    Vineri, 26 Aprilie 2024 04:33
    5.13.203.***
    Daca si la ei se practica vot multiplu, e clara treaba.
    13
    8

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro