După numărătoarea paralelă: PSD a sărbătorit în stradă victoria lui IONUȚ PUCHEANU la PRIMĂRIA GALAȚI

După numărătoarea paralelă: PSD a sărbătorit în stradă victoria lui IONUȚ PUCHEANU la PRIMĂRIA GALAȚI
Evaluaţi acest articol
(52 voturi)

Numărătoarea paralelă organizată de partide a arătat faptul că viitorul primar al Galaţiului va fi Ionuţ Pucheanu (PSD). Conform numărătorilor făcute de acest partid, în 170 din cele 176 de secţii de votare, candidatul lor a adunat 23.213 voturi. Următorul clasat a fost Nicuşor Ciumacenco (PNL) cu 21.828 voturi.

La aflarea acestor rezultate, Ionuţ Pucheanu a mulţumit stafului de campanie şi celor care i-au fost aproape. “Trebuie să muncesc şi mai mult să le arăt celor care au încredere în mine, dar şi celor care nu au încă suficientă încredere în mine, pentru a le arăta că au ales un primar destoinic, un tânăr extrem de energic, care va demonstra că, după ce a plecat de pe locul patru, poate câştiga o primărie aflată în declin total şi să o aducă pe un loc pe care a fost cândva. Sper ca acesta să fie primul mandat dintr-un lung şir”, a declarat Ionuţ Pucheanu.

Candidatul PSD le-a mulţumit şi contracandidaţilor, dar şi jurnaliştilor.

Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi, a ţinut să precizeze faptul că Ionuţ Pucheanu trebuie să îşi ţină promisiunile făcute în campanie în faţa electoratului.

La finalul discursurilor, tinerii din PSD au ieşit pe stradă, cu maşinile, pentru a sărbători.

Candidatul PNL, Nicuşor Ciumacenco, nu a făcut declaraţii în faţa jurnaliştilor, aşteptând probabil rezultatele oficiale.

AFLĂ mai multe despre ALEGERILE LOCALE desfășurate la Galați - CLICK AICI

Citit 55524 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.