VESTE BUNĂ! Iată când se va deschide baza de agrement ZĂTUN

VESTE BUNĂ! Iată când se va deschide baza de agrement ZĂTUN
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Baza de agrement Zătun, proaspăt reabilitată şi modernizată, va putea să-şi deschidă porţile pentru gălăţeni în aproximativ două săptămâni. Asta înseamnă că, la începutul lunii iulie, pasionaţii de pescuit şi cei care vor dori să evadeze dintre betoane, pentru plajă, picnic sau camping, o pot face la doar o aruncătură de băţ de oraş, pe malul bălţii, în imediata apropiere a Dunării.

Vali Viorel Sandu, directorul Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPJADPP), din subordinea Consiliului Judeţean, ne-a declarat că, la acest moment, instituţia aşteaptă avizele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Ministerului Turismului şi Agenţiei de Mediu, pentru ca baza să devină practic funcţională. „Am trimis documentaţiile către toate cele trei instituţii. Mai este doar o chestiune de zile până când vom avea şi avizele necesare pentru a-i putea primi pe gălăţeni. Ştiu că oamenii sunt nerăbdători, şi nouă ne pare rău când vin şi suntem nevoiţi să îi întoarcem din drum, însă trebuie să parcurgem toţi paşii prevăzuţi de lege, pentru a nu ne confrunta apoi cu probleme. Având cazare, pescuit, zone de campare, plajă şi picnic, avem nevoie de toate aceste avize. Noi avem totul pus la punct, suntem pregătiţi. Nu vreau să mai dau termene, dar cred că în aproximativ două săptămâni vom reuşi să deschidem”, a afirmat directorul SPJADPP.

Acesta a declarat totodată că, în opinia sa, instituţia a respectat toate normele impuse de lege. Spre exemplu, cele 17 căsuţe sunt construite din lemn ignifugat, iar în viitorul apropiat fiecare dintre acestea va fi dotat cu sistem de alarmă. „Va fi cel mai modern şi frumos complex public de relaxare din zonă, iar tarifele sunt cu mult mai reduse faţă de cele practicate în alte bălţi. Am redus taxa de pescuit de la 100 la 60 de lei, iar oamenii pot pleca acasă cu patru kilograme de peşte”, a precizat Vali Viorel Sandu.

VEZI şi cât TE COSTĂ DISTRACŢIA la ZĂTUN - CLICK AICI

Citit 12111 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 06:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.