Marian Alexandru, noul director general al Calorgal/ UNPR-istul are misiunea de a face reduceri de personal

Marian Alexandru, noul director general al Calorgal/ UNPR-istul are misiunea de a face reduceri de personal
În foto: Primarul Ionuţ Pucheanu, alături de noul director al Calorgal
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

 

UNPR-istul Marian Alexandru este, începând de astăzi, directorul general al Calorgal. Informaţia ne-a fost confirmată de primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, care a precizat că Marian Alexandru este, la acest moment, „omul potrivit” să conducă societatea de termoficare şi să-şi asume o serie de „decizii radicale”, care trebuie implementate în perioada următoare. Întrebat dacă printre măsurile pe care UNPR-istul le va impune se numără şi concedierile, întrucât, în ultima vreme, se vehicula această variantă, Ionuţ Pucheanu a confirmat că noul director va avea şi această misiune. Primarul a lăsat de înţeles că numărul de angajaţi ai Calorgal, de peste 500, este prea mare raportat la numărul de consumatori pe care societatea îi deserveşte, în prezent (30-35.000 de apartamente). „Mâine dimineaţă (astăzi - n.r.), voi merge împreună cu domnul Alexandru la Calorgal, pentru a-l prezenta. Toată lumea dădea înapoi când auzea de ocuparea unei astfel de poziţii, fiind o „castană fierbinte” şi aşteptându-ne o perioadă importantă în ceea ce priveşte sistemul de termoficare. Societatea nu mai putea funcţiona fără director general, cu atât mai mult acum, când este nevoie de asumarea unor decizii importante. Domnul Alexandru are cunoştinţe juridice, economice, necesare acestei funcţii”, a afirmat Pucheanu, care a precizat că UNPR-istul va conduce societatea, deocamdată, în regim de interimat.

Citit 7049 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Iulie 2016 18:10

3 comentarii

 • postat de Alin
  Vineri, 15 Iulie 2016 11:21
  5.13.139.***
  Pai angajarile ca sau facut ,nu tot de UNPR-au fost făcute ...de Cristi Istrate...Politicul a distrus aceea societate...Cred ca de acum o sa fie bătălia pentru țevile de prin canale ,si puncte termice...sunt bani grei ...din vanzarea la fier vechi ,a zecilor de km.de teava...
  0
  2
  Raportează
 • postat de DanO
  Joi, 14 Iulie 2016 20:13
  5.13.239.***
  Strategie, l-au sacrificat.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Doru
  Joi, 14 Iulie 2016 05:45
  86.122.130.***
  30-35.000 de apartamente? Ați pus la număr și locuitorii din Focșani? Sunteți penibili, spuneți odată adevărul și nu ne mai duceți cu zăhărelul.
  0
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.