Fenomenalul ADRIAN NOUR cântă astăzi la Galaţi, la spectacolul umanitar "Salvezi un om, salvezi o lume"

Fenomenalul ADRIAN NOUR cântă astăzi la Galaţi, la spectacolul umanitar "Salvezi un om, salvezi o lume"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La ora 18,30, suntem astăzi, 19 dececmbrie, prezenţi la Teatrul Dramatic pentru a fi parte din aventura unei învingătoare - Elena Arsenie Constantinescu


A făcut senzaţie la "Vocea României", unde a fost finalistul lui Smiley, dar şi în rolul principal al celebrului musical "Fantoma de la  operă",  spectacol care s-a jucat, la Bucureşti, luni la rând, cu casa închisă. Un artist carismatic şi complex, dar şi om cu inima mare. În ciuda unui an în care abia a reuşit să se împartă între toate proiectele, a găsit răgazul să se întoarcă acasă, la Galaţi, pentru a ajuta un om aflat la necaz, om pe care nici măcar nu-l cunoaşte.

Se spune despre el că este omul spectacol, că aduce dansul şi cântecul şi teatrul pe scenă şi nu oricum, ci toate la un nivel de excepţie. Nu s-a mulţumit niciodată doar cu meseria de actor, cu care a plecat din Galaţi, a devenit unul din cei mai buni dansatori de step din România. Iar pentru că voia să transmită emoţii şi în note muzicale, a ajuns solistul trupei Avantgarde, alături de care a scos şi un album. Trupa s-a desfiinţat, însă vocea lui a impresionat o întreagă Românie, atunci când a participat la show-ul care i-a adus notorietatea, acum jucând orice spectacol cu sala plină. Colaborator al mai multor teatre din Capitală, membru al companiei lui Dan Puric, cântăreţ de fado cu formaţia Trio Zamfirescu, interpret de jazz alături de trupa Cantaloop, cap de afiş la musical-uri celebre care se joacă cu casa închisă, te întrebi când reuşeşte să le facă pe toate. Iar oferte ar mai fi fost. "Sunt un om norocos pentru că am privilegiul să fac exact ceea ce-mi place. Proiectele mi le aleg cu grijă, fac numai ceea ce-mi aduce bucurii, chiar dacă am fost pus în situaţia să refuz colaborări mai avantajoase financiar. E adevărat că mai încurc câteodată lucrurile, participând la atâtea, că trebuie să alerg în aceeaşi seară de la un spectacol la altul, dar reuşesc să le duc la capăt cu bine", mărturiseşte el.

După ce a impresionat în "Fantoma de la Operă", anul acesta a primit un rol în "My Fair Lady", un alt show care s-a jucat cu casa de bilete închisă, iar recent a avut premieră la Teatrul Excelsior Bucureşti, în regia lui Gigi Căciuleanu. La Teatrul Naţional din Bucureşti joacă în „D’ale noastre”, „Royal Fashion” şi „Don Quijote”, la Metropolis în “La Folia, Shakespeare & Co”, dar şi în spectacolul său de suflet, "Necuvintele", pe care l-a adus în noiembrie şi la Galaţi. Pentru anul viitor îşi doreşte să pună în scenă un one man show, conceput de el şi să poată susţine concerte alături de cele două band-uri în care activează.

Atunci când faci totul cu pasiune îţi rămâne timp şi energie şi pentru cei de-acasă pentru soţia sa, pe care a cunoscut-o în anii studenţiei la Galaţi, pentru cele două fete - una de şapte şi cealaltă de aproape doi ani, care abia îl aşteaptă să intre pe uşă, pentru că au un tati haios, care ştie să le spună  poveşti, să le cânte şi să le danseze.

"Ultima mare bucurie a  familiei este faptul că Anamaria, fetiţa cea mare, joacă alături de mine pe scenă, în piesa  "Royal Fashion". Aveau nevoie de o mică prinţesă şi a fost aleasă ea", spune, mândru, Adi Nour.  

Alături de Adrian Nour, vor urca, în seara aceasta, de la ora 18,30, pe scena Teatrului Dramatic, la spectacolul umanitar "Salvezi un om , salvezi o  lume", artişti  numai  unul  şi  unul: Trupa Over, Claudiu Rusu şi Mad Grooves, Maria Magdalena Dănăilă, Nony Borşan, Iasmina Stoianovici şi Dudu Mic,  corul Facultăţii de Arte şi Camerata Juventus, conduse de Eugen Dan Drăgoi şi trupele de dans ale Casei de Cultură a Studenţilor - Majestic, Just Jerks şi Funkee Crew. Gazdele calde şi primitoare vor fi Florin Chiriac (Hippie), Corina Taraş  Lungu şi Maria Drăgoi.

Citit 3985 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.