Primăria organizează petrecerea dintre ani în aer liber. IATĂ cine va CONCERTA la Galaţi de Revelion
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Primăria organizează petrecerea dintre ani în aer liber. IATĂ cine va CONCERTA la Galaţi de Revelion
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gălăţenilor li se pregătesc două concerte şi un foc de artificii, pentru petrecerea de pe esplanada Sălii Sporturilor


Primăria a anunţat că Distinto şi Smiley vor concerta la Galaţi, de Revelion. Trupa de pop - operă va susţine un concert de la ora 22,00, iar Smiley şi Band-ul său vor face spectacol de la ora 23,00.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că petrecerea gălăţenilor va fi organizată de SC Reve Concept Exclusif SRL Ploieşti, firmă care va încasa 310.050 de lei (fără TVA) de la bugetul local pentru organizarea evenimentului.

„La procedura proprie simplificată cu obiectul Servicii organizare a evenimentului Revelion 2016-2017 au participat trei operatori economici (SC Sprint Media Group SRL Bucureşti, SC Reve Concept Exclusif SRL Ploieşti şi SC Raul Event Solution SRL Braşov). În urma evaluării ofertelor depuse de aceştia şi aplicării criteriului de atribuire preţul cel mai scăzut, câştigător a fost desemnat SC Reve Concept Exclusif SRL”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei. Gălăţenii vor avea parte şi de un foc de artificii, de 20 de minute, începând cu ora 00,00.

Cine este Distinto

Distinto este prima trupă de pop – operă înfiinţată în România, iar în luna aprilie a anului viitor împlineşte 10 ani de când a fost lansată pe piaţă. În iulie 2008, trupa, formată din Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi Mihai Radu, a cântat în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj şi Iaşi.

 

În cei aproape 10 ani de existenţă, Distinto avut numeroase apariţii şi colaborări cu artişti de renume, atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională (sopranele Felicia Filip, Daniela Vlădescu , Ianna Novac, celebrii interpreţi Francesco Napoli şi Adrian Romcescu, dar şi Nicola şi Anna Lesko).

În vogă, de ani buni

Smiley este unul dintre cei mai de succes artişti din ţară, apreciat de publicul de toate vârstele, care se menţine, de ani buni, pe primele locuri ale topurilor de muzică româneşti.

 

Smiley nu este doar solist, ci şi producător (are propria casă de producţie - HaHaHa Production) şi compozitor. Cântăreţul este coprezentator al emisiunii „Românii au talent” şi unul dintre cei patru juraţi de la „Vocea României”.

Citit 23302 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 02:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.