Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
5 comentarii

Un panou publicitar care obturează vizibilitatea, atât pe a pietonilor, cât şi pe a şoferilor, le pune probleme autorităţilor locale, care încearcă să desluşească misterul amplasării lui.

Acesta a fot amplasat pe bulevardul Siderurgiştilor, chiar peste drum de sensul giratoriu de la Ultimul Leu. Mai exact, chiar lângă trecerea de pietoni care duce spre complexul de blocuri Vega.

După ce am primit şi noi sesizări în acest sens, am fost la faţa locului să vedem despre ce este vorba. Locuitorii din zonă au spus că nu înţeleg nici ei de ce se află acolo, dar că îşi doresc să fie mutat, pentru că nu face decât să încurce pietonii care nu mai văd maşinile ce vin de pe strada Brăilei.

Cei de la Primărie au fost surprinşi să afle de existenţa panoului, iar la o cercetare mai amănunţită au descoperit că nici măcar nu au dat aprobările necesare pentru ca acesta să fie amplasat acolo.

Pentru a vedea ce se poate face într-un astfel de caz, am vorbit şi cu Poliţia Locală Galaţi, care ne-a spus că Serviciul Disciplina în Construcţii, din cadrul instituţiei, se va ocupa şi va lua măsurile necesare. Firma care deţine panoul riscă sancţiuni care pornesc de la 5.000 de lei şi pot ajunge chiar la 50.000 de lei, pentru amplasarea necorespunzătoare, dar şi pentru faptul că nu deţine autorizaţie de la Primărie. Poliţia Locală ne-a mai spus că se va deschide şi o anchetă şi că, cel mai probabil, se va da un termen de ridicare a panoului.

Citit 5554 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2017 17:53

5 comentarii

 • postat de Marin Sâmbătă, 20 Mai 2017 11:02 Link la comentariu
  8
  3

  doamna Alina Şerban, 'esteti' cumva soferita? aia e o intersectie cu prioritate si nu un sens giratoriu

  Raportează
 • postat de Tadeus Sâmbătă, 20 Mai 2017 07:40 Link la comentariu
  0
  7

  Si nu e singurul panou '' aruncat'' de aiurea prin oras la care Primaria si Politia locala se fac ca nu stiu de ele , Acest panou sta de mult timp acolo chiar in buricul orasului . E bine sa facem o rubrica cu AJUTORUL CELOR DE LA viata libra SA POZAM RECLAME ,INDICATOARE DE ORIENTARE PTR CIRCULATIE STRIMBE SAU MURDARE SEMAFOARE POSTATE PE SOCLU DE CIMENT[ CEL DE LA TREI STAR] SEMAFOR CA CEL DIN TIGLINA 1 CARE NU SE FACE VERDE PE TOT SEGMENTUL CARE REPREZINTA UN MARE PERICOL , MASINI PARCATE PE TROTUAR DESI INDICATORUL RUTIER ARATA ALTCEVA da sa facem poze si sa trimitem pe un blog , sint multe lucruri care trebuie remediate dar numai daca se vrea de cei alesi de noi

  Raportează
 • postat de un pieton Sâmbătă, 20 Mai 2017 06:39 Link la comentariu
  1
  7

  Acel panou, zace de ceva vreme. Cam tarziu ati sesizat acest lucru!

  Raportează
 • postat de Mathieu Sâmbătă, 20 Mai 2017 00:16 Link la comentariu
  8
  21

  La Ultimul Leu nu este sens giratoriu :)

  Raportează
 • postat de Dinu Sâmbătă, 20 Mai 2017 00:15 Link la comentariu
  0
  27

  oare este singurul? sunt zeci ... pacat ca nu aveti o rubrica unde pot incarca pozele sa le vada tot galateanul.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.