Vizibilitate redusă şi pericol de accidente. PANOU PUBLICITAR amplasat fără aprobări

Vizibilitate redusă şi pericol de accidente. PANOU PUBLICITAR amplasat fără aprobări
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un panou publicitar care obturează vizibilitatea, atât pe a pietonilor, cât şi pe a şoferilor, le pune probleme autorităţilor locale, care încearcă să desluşească misterul amplasării lui.

Acesta a fot amplasat pe bulevardul Siderurgiştilor, chiar peste drum de sensul giratoriu de la Ultimul Leu. Mai exact, chiar lângă trecerea de pietoni care duce spre complexul de blocuri Vega.

După ce am primit şi noi sesizări în acest sens, am fost la faţa locului să vedem despre ce este vorba. Locuitorii din zonă au spus că nu înţeleg nici ei de ce se află acolo, dar că îşi doresc să fie mutat, pentru că nu face decât să încurce pietonii care nu mai văd maşinile ce vin de pe strada Brăilei.

Cei de la Primărie au fost surprinşi să afle de existenţa panoului, iar la o cercetare mai amănunţită au descoperit că nici măcar nu au dat aprobările necesare pentru ca acesta să fie amplasat acolo.

Pentru a vedea ce se poate face într-un astfel de caz, am vorbit şi cu Poliţia Locală Galaţi, care ne-a spus că Serviciul Disciplina în Construcţii, din cadrul instituţiei, se va ocupa şi va lua măsurile necesare. Firma care deţine panoul riscă sancţiuni care pornesc de la 5.000 de lei şi pot ajunge chiar la 50.000 de lei, pentru amplasarea necorespunzătoare, dar şi pentru faptul că nu deţine autorizaţie de la Primărie. Poliţia Locală ne-a mai spus că se va deschide şi o anchetă şi că, cel mai probabil, se va da un termen de ridicare a panoului.

Citit 5991 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.