Doi tineri au murit, iar un altul este grav rănit în urma unui accident la Ciureştii Noi

Doi tineri au murit, iar un altul este grav rănit în urma unui accident la Ciureştii Noi
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Duminică dimineaţă, în jurul orei 2,00, a avut loc în grav accident de circulaţie pe raza localităţii Ciureştii Noi. În autoturismul implicat în incident se aflau trei tineri, cu vârste cuprinse între 17şi 25 de ani. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat, din primele verificări, că autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un cap de podeţ. În urma impactului, cei trei tineri au fost proiectaţi din autoturism şi au suferit leziuni foarte grave şi au fost transportaţi la spitalul din Bârlad. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi  a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localităţii Ciureştii Noi. Un autoturism, în care se aflau trei tineri, a intrat în coliziune cu un cap de podeţ. În urma impactului, tinerii au fost transportaţi la spitalul din Bârlad”, ne-a explicat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

După internare însă, doi dintre tineri, unul de 17 şi unul de 19 ani, au decedat. Celălalt bărbat, de 25 de ani, este încă internat, fiind în stare gravă.

Poliţiştii nu au reuşit să stabilească cine se afla la volan, dar continuă cercetările pentru a se stabili condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Citit 14947 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.