Mercenarii Wagner cer muniție pe... Telegram

Mercenarii Wagner cer muniție pe... Telegram
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Fondatorul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, reclamă că i-au fost blocate comunicaţiile şi permisele de trecere către organismele de decizie ruseşti pentru a-l împiedica să ceară muniţie pentru compania sa, transmite vineri EFE.

"Pentru a mă împiedica să cer muniţie, mi-au deconectat toate telefoanele de comunicaţii speciale din toate birourile şi din toate unităţile", a spus Prigojin, într-o înregistrare audio postată pe contul său de Telegram.

El a subliniat că situaţia nu s-a schimbat în ceea ce priveşte lipsa de muniţie, care durează de săptămâni pentru Grupul Wagner, principala forţă de asalt rusă la Bahmut, în cele mai aprige lupte din estul Ucrainei.

"Şi un alt lucru important pe care l-au făcut, au blocat toate permisele de trecere în toate instituţiile unde se iau decizii. Nu le voi numi, pentru a nu le discredita", a adăugat Prigojin, ale cărui divergenţe cu ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, şi cu Statul Major General au ieşit la iveală.

Omul de afaceri a subliniat că singurul lucru care îi rămâne de făcut este să ceară muniţie prin mediile de comunicare şi asta este ceea ce "probabil" va face.

Citit 1429 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2023 07:15

3 comentarii

  • postat de RuieMusia
    Luni, 13 Martie 2023 18:44
    5.12.34.***
    @slaba z, zi zau ca ai tupeu sa acuzi fix sindromul de care ti-am zis ca suferi acum cateva zile. Ai avut timp sa te mai documentezi? asa, marginal, despre ce presupune?... =)) Pentru ca nu, nu inseamna chiar ce crezi tu ca inseamna, daca prin definita trantita acolo chiar crezi ca ai definit DK...
    0
    0
  • postat de Slava
    Luni, 13 Martie 2023 15:15
    89.121.200.***
    @RuieMusia
    ...iar bati campii : a "2-a armata a lumii" este de fapt a 5-a...
    "Babaiatule" suferi de "sidroamele" Dunning-Kruger si Whataboutism... de data asta am pus si ghilimelele "sindroamelor", ca sa intelegi si tu...
    1. Dunning-Kruger pe romaneste se traduce asa: "prostul nu e prost destul
    0
    0
  • postat de RuieMusia
    Luni, 13 Martie 2023 10:01
    5.12.34.***
    Pai marea armata rusa, a doua armata din lume, are nevoie de mercenari? Si nu doar de unii, mai nou e noua moda in rusia sa iti faci firme de mercenari. Pai daca pana si Soigu o are pe a lui, restul de ce nu ar avea?...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.