Trupele ucrainene au reușit să treacă Niprul

Trupele ucrainene au reușit să treacă Niprul
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Trupele ucrainene încearcă să respingă forțele rusești de-a lungul râului Nipru, în sudul regiunii Herson, a anunțat miercuri armata, făcând apel la "liniște" operațională de-a lungul liniei frontului, unde situația este "destul de fluidă", informează Reuters. Ucraina a declarat marți că a stabilit un cap de pod pe malul estic al fluviului Nipru ocupat de Rusia, confirmând pentru prima dată un avans care ar putea deschide o nouă linie de atac spre Crimeea ocupată. Un avans ucrainean pe partea deținută de ruși a Niprului, o barieră naturală formidabilă, ar fi un mare eșec pentru trupele de ocupație ale Moscovei.

Citit 881 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2023 16:20

2 comentarii

 • postat de Blocarea petrolierelor rusești care trec prin strâmtorile Danemarcei din Marea Baltică..
  Joi, 16 Noiembrie 2023 15:18
  102.129.255.***
  Slava Zeli , Slava Ucraina !!!
  8
  13
 • postat de magis
  Joi, 16 Noiembrie 2023 08:33
  89.121.200.***
  ... oau! Super-mega-extra-realizare a contraofensivei ucrainiene de primavara-vara-toamna-stop! Cotcodac!
  19
  16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro