Au ascuns în curte un sistem de rachete abandonat de ruși

Au ascuns în curte un sistem de rachete abandonat de ruși
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Doi ucraineni au ascuns în curtea casei și într-un garaj un sistem de rachete antiaeriene în valoare de aproape un milion de dolari, abandonat de ruși, scrie CNN.

Poliția din Kiev a anunțat sâmbătă că suspecții sunt doi bărbați de 38 și, respectiv, 45 de ani. Cei doi sunt acuzați că ar fi furat și ascuns un lansator rusesc de rachete antiaeriene, cu tot cu muniție. Unul dintre suspecți este acuzat că a ascuns lansatorul în curte, în Brovarî, la nord-est de orașul Kiev, iar celălalt a depozitat muniția într-un garaj închiriat, într-o altă parte a Kievului.

Polițiștii ucraineni cred că armele au fost lăsate în urmă de trupele ruse după luptele din Cernihiv, la nord-vest de capitala Kiev, din primele zile ale războiului. Sistemul de rachete și muniția au fost mutate ulterior, a precizat Poliția regională din Kiev, care a publicat o fotografie care arată armamentul ascuns sub o prelată neagră, într-o curte, printre copaci și bălării.

Citit 1473 ori Ultima modificare Duminică, 01 Octombrie 2023 12:56

3 comentarii

  • postat de Stanex
    Marți, 03 Octombrie 2023 20:27
    95.77.107.***
    Pamflet Vazui multe masini cu nr de Ucraina prin Bucuresti.
    Sa speram ca nu au trecut vreunul cu bacul pe la Isaccea, sa-l duca la casa poporului bogat si sa ne lase fara valori!
    0
    3
  • postat de Ruie Musia
    Luni, 02 Octombrie 2023 10:03
    45.94.208.***
    Asta cu nume de 1000 de cuvinte, "sunt anchete în derulare dar nu se vorbește", în schimb știe Sulea spătarul, sculer matrițer cu 3 clase la seral și ne zice el pe viață libera ca sunt interese mari la mijloc.
    Ia-te de mana cu sLaba Z și Săriți în Dunăre
    14
    7
  • postat de Suntem satui de mafia, smenurile , aroganta lor . Oare cate rachete mai au blatuite alde slava ...??
    Duminică, 01 Octombrie 2023 17:41
    108.245.201.***
    Si uite asa pot ajunge pe piata neagra la cine nu trebuie sau mdaa lansate de "rusi" in spatiul nato ca sa inceapa WWIII . E foarte simplu acolo sa se masluiasca orice , coruptie la greu, fura , vand pe blat - sunt anchete in derulare deja despre care nu se vorbeste , bineinteles ca nu e voie .
    5
    28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.