Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălbenelele conţin mucilagii şi uleiuri volatile, motiv pentru care sunt ideale în ameliorarea simptomelor gastritei. Ceaiul obţinut din aceste plante trebuie băut de trei ori pe zi, la un sfert de oră după mese. Pui la fiert 250 de mililitri de apă, iar când dă în clocot, pui o lingură de flori uscate de gălbenele şi iei de pe foc. Acoperi ibricul cu un vas, timp de zece minute, după care îl poţi bea. După ce se mai răceşte, ceaiul de gălbenele poate fi băut şi în amestec cu o linguriţă cu miere de albine.

Citit 784 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2018 17:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro