AMENZI pentru panourile publicitare anti-vaccinare

AMENZI pentru panourile publicitare anti-vaccinare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Direcţiile de sănătate publică verifică, începând de joi, toate panourile publicitare care promovează campanii de informare pe teme de sănătate publică, după ce, în unele oraşe, au apărut panouri publicitare cu mesaje împotriva vaccinării.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, spune că a cerut sancţionarea iniţiatorilor campaniilor care vizează sănătatea publică şi care nu au avizul ministerului, arătând că panourile publicitare anti-vaccinare reprezintă un atentat la sănătatea copiilor.

În 31 decembrie, secretarul de stat Raed Arafat a semnalat că la Braşov, la Cluj şi Iaşi au apărut panouri publicitare cu mesaje împotriva vaccinării, spunând că acestea reprezintă "un atentat la sănătatea publică" şi "subminează toate eforturile din ultimele luni prin care se încearcă creşterea numărului copiilor vaccinaţi în România şi prevenirea tragediilor precum cele din ultima perioadă cauzate de rujeolă, care a avut efectele cele mai grave asupra copiilor nevaccinaţi". Arafat a postat pe Facebook o fotografie cu un astfel de panou publicitar, inscripţionat cu mesajele "Vaccinurile nu sunt sigure! Citeşte prospectele! Informează-te! Cunoaşte riscurile!".

Citit 1452 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2018 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.