Mai mulţi BANI pentru angajaţii din centrele de permanenţă

Mai mulţi BANI pentru angajaţii din centrele de permanenţă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începutul de an aduce mai mulţi bani medicilor de familie şi asistenților care lucrează în centrele de permanenţă. Astfel, tariful orar pentru medicii de familie titulari de cabinet, precum şi pentru medicii angajaţi, este de 40 de lei/oră, faţă de 20 lei, cât era până acum. Tariful orar pentru asistenţii medicali care desfăşoară serviciu în regim de gardă în cadrul centrelor de permanenţă se determină în funcţie de salariul negociat cu toate sporurile şi contribuţiile aferente şi nu poate fi mai mic de 20 lei/oră şi mai mare de 22,5 lei/oră.

Ordinul nr. 1.484 din 21 decembrie 2017 prevede majorarea tarifelor pentru medicii de familie şi asistenţii medicali care lucrează în centrele de permanenţă. Astfel, aceştia câştigă mai mulţi bani, începând din ianuarie.

La fel ca în cazul medicilor, tariful orar pentru asistenţii medicali care desfăşoară serviciu în regim de gardă în cadrul centrelor de permanenţă se determină în funcţie de salariul negociat cu toate sporurile şi contribuţiile aferente şi nu poate fi mai mic de 20 de lei/oră şi mai mare de 22,5 de lei/oră.

Citit 3631 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.