Contract de 11,7 milioane de lei. Cine va construi un laborator de evaluare imunologică şi virusologică

Contract de 11,7 milioane de lei. Cine va construi un laborator de evaluare imunologică şi virusologică
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Licitaţia lansată de Consiliul Judeţean Galaţi, pentru proiectarea şi construcţia unui nou pavilion la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf. Cuvioasă Parascheva", a fost câştigată de Asocierea Tancrad SRL – Lemacons SRL - S&M Expert Project SRL, valoarea contractului fiind, potrivit datelor din Sistemul electronic de achiziţii publice, de peste 11,7 milioane de lei cu TVA.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, investiţia a fost aprobată de aleşii judeţeni în luna martie a acestui an şi va fi finanţată din fonduri proprii ale Consiliului Judeţean Galaţi. Conform datelor noastre, pentru anul 2018 a fost alocată suma de 3.000.000 lei cu TVA.

Contractul are ca obiective proiectarea şi construcţia unui laborator microbiologie moleculară pentru evaluare imunologică şi virusologică a pacienţilor cu infecţii HIV şi pentru stabilirea diagnosticului molecular al altor infecţii virale cronice, infecţii bacteriene. De asemenea, mai sunt prevăzute: cameră de sterilizare, arhivă, secţie dermatologie şi infecţii transmise sexual, secţie boli infecţioase I, amfiteatru, săli lucrări practice, cabinet didactic şi vestiare.

"Este practic un spital nou, de aproape 3.000 de metri pătraţi", explica preşedintele CJ, Costel Fotea. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut.

Citit 3093 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Septembrie 2018 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.