Nu mai putem cumpăra pastile la bucată

Nu mai putem cumpăra pastile la bucată

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

De sâmbătă, 9 februarie, este în vigoare o directivă europeană care le impune farmaciştilor să nu mai elibereze pacienţilor medicamente la bucată.
Noua directivă europeană are ca scop să controleze strict sursa medicamentelor şi să le identifice repede pe cele falsificate, prin intermediul unui sistem de verificare impus de Uniunea Europeană tuturor statelor membre.
Acest nou regulament va avea efecte negative în România, deoarece mulţi bolnavi fără posibilitate financiară nu îşi vor mai putea cumpăra doar o pastilă sau două, cum se întâmplă în aceste momente.

Citit 4803 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2019 16:29

2 comentarii

 • postat de Simona Luni, 11 Februarie 2019 12:21 81.12.149.*** Link la comentariu
  2
  3

  Dar de ce nu se impune fabricantilor de medicamente sa inscriptioneze pe spatele fiecarei pastile numele acesteia, data expirarii si denumirea producatorului ? La unele medicamente se realizeaza acest lucru!

  Raportează
 • postat de HAHAHA Luni, 11 Februarie 2019 10:50 194.105.20.*** Link la comentariu
  3
  6

  Cine nu are - sa crape ! Asa se rezolva suprapopularea planetei !!!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro