Un nou caz de rujeolă la Galaţi

Un nou caz de rujeolă la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

132 de noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în România, săptămâna trecută, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică. Cele mai multe îmbolnăviri au avut loc în Suceava (31), Neamţ (22), Sălaj (19), Teleorman (11) şi Braşov (10). Judeţul Galaţi a fost şi el prezent pe harta epidemiei de rujeolă, cu un caz nou confirmat. În ultimii ani, peste 18.000 de îmbolnăviri de rujeolă au fost înregistrate în ţara noastră. Rujeola sau pojarul este o boală extrem de contagioasă. Singura metodă eficientă de prevenţie constă în vaccinare.

Citit 502 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2019 17:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro