Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

89 de cabinete de stomatologie au avut încheiate contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galaţi pe parcursul anului 2018, pentru oferirea de servicii medicale gratuite şi compensate. Casa a decontat către aceste cabinete suma totală de 2.060.000 de lei, cu aproape 20 la sută mai mult faţă de anul 2017. Valoarea mai mare a sumelor decontate anul trecut se explică prin majorarea, de la 1 aprilie 2018, a plafonului pe medic specialist cu 25 la sută, de la 1.600 de lei, în 2017, la 2.000 de lei, de la 31 martie 2018.

În ciuda acestei creşteri a tarifelor decontate, medicii stomatologi aflaţi în relaţii contractuale cu CJAS Galaţi epuizează plafoanele disponibile încă din primele zile ale lunii. Mulţi pacienţi care au nevoie de tratamente decontate de stat sunt din acest motiv programaţi pentru luna următoare.

Citit 992 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2019 00:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro