Zeci de noi cazuri de rujeolă

Zeci de noi cazuri de rujeolă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Alte 40 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în şase judeţe. Cele mai multe dintre acestea au fost semnalate în Braşov - 29. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns astfel la 18.370, din care 64 de decese, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică. Cazurile noi au fost raportate în judeţele: Braşov - 29, Suceava - şapte, Cluj, Iaşi, Mureş şi Vrancea - câte un caz. Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii, unele dintre ele destul de grave.

Citit 405 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2019 15:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro