Sute de noi cazuri de cancere pediatrice

Sute de noi cazuri de cancere pediatrice

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproximativ 400 de cazuri noi de cancere pediatrice sunt diagnosticate şi tratate anual în România, ceea ce înseamnă o incidenţă anuală de zece cazuri la suta de mii de copii, arată un studiu prezentat recent de Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică. Conform acestui studiu, în perioada 2010 - 2017 s-au înregistrat 3.708 cazuri de cancer la copii, cea mai mare frecvenţă fiind la grupa de vârstă zero - patru ani. Cele mai frecvente boli oncologice care îi afectează pe copii sunt leucemiile şi limfoamele.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro